2008 vs 2009

Dupa trambalarea prin magazine si veseliile de sarbatori, intr-un asemenea moment de respiro de obicei fiecare din noi isi face bilantul, gandindu-se la adevaratele sale valori. Eu de exemplu consider cea mai mare realizare a lui 2008 faptul ca v-am cunoscut pe voi, toti adevaratii pasionati de pe acest forum, in ordine cronologica: Bogdan, Mircea, Romeo, Robert, Ibi, Iulian, Stefan, Mihai, Norbert, Aurelian, Marian, Gigi, Dana, Adi, Alex, Nicu, si toti ceilalti cu care am comunicat mai rar. Niste baieti ! (si o fata :) )

Daca tot stam si tanjim dupa caldura verii privind pozele pe care le-am facut pe balta, sa ne gandim cam ce am dori de la 2009 in materie de barci. Eu cel putin am in plan sa-mi pun la punct barca, si sa ma dau prin Delta si pe mare in zona noastra. In afara ca sunt prins in niste chestii profesionale, vreau sa-mi fac timp pentru urmatorul proiect, o barca maritima, asta ca relaxare dupa munca :D (nu radeti, ca asa ma refaceam cel mai bine pe vremea liceului sau facultatii). Si cel mai mult imi doresc sa ma veselesc pe apa in gashca, alaturi de cat mai multi dintre voi. Va doresc un an plin de veselii pe apa :). Cateva poze din 2008:
 

Atașamente

 • Picture 034.jpg
  Picture 034.jpg
  40 KB · Vizualizări: 31
 • Picture 143.jpg
  Picture 143.jpg
  35.9 KB · Vizualizări: 23
 • Picture 141.jpg
  Picture 141.jpg
  35.2 KB · Vizualizări: 24
 • Picture 012.jpg
  Picture 012.jpg
  93.4 KB · Vizualizări: 29
 • Picture 006.jpg
  Picture 006.jpg
  59.3 KB · Vizualizări: 25
Daca tot e ora bilantului, ma bucur ca in 2008 s-a materializat acest site si ma bucur c-am dat peste oameni buni cu aceeasi pasiune :D

Pentru 2009 am o gramada de obiective:
- sa termin barca
- sa ma dau cu barca
- sa fac cursul de navigatie cu vele
- sa iau categoria C/D
- sa ma dau cel putin odata pe Balaton cu un velier serios
- sa iau un certificat GMDSS-ROC

Pana atunci ... La Multi Ani tuturor!
:skip:
 
LA MULTI ANI

Doresc tuturor un an nou cu multe satisfactii si vint prielnic pentru tot ce v-ati propus.
:happy-banana: La Multi Ani...! :happy-banana:
 
La Multi Ani !

2008 - anul in care am descoperit Barcaholic.ro cu grupul de pasionati de vele. Va asigur de tot respectul si aprecierile mele! Am reusit sa imi clarific unele necunoscute si sper ca am putut fi de ajutor si altora.

2009 -Solicitarile din domeniul profesional si familial ma fac sa imi propun obiective mai realiste:

- D-ul
- o cutiuta de 2-3 m cu vele ca sa ma dau cu ea pe Brates
- sa duc mai departe priectul la o barcuta de 10m de tabla

Va urez tuturor un an cu multe realizari si sa ne gasim sanatori pe mare iar de nu macar pe Barcaholic!

LA MULTI ANI ! :noroc:
 
La multi ani baieti ! Un an mai bun ca 2008, uite asa, sa aratam ca nu ne sperie globalizarea :skip:
 
M-am intors. Am avut ceva treaba si am cam neglijat forumul...
LA MULTI ANI !!!

2009: manevra cu vele + relocarea pe malul marii

:noroc:
 
Zic si eu, in 2009 cel putin 2 ture in Delta, si D-ul daca reusesc sa-mi bag la cap atatea lumini de semnalizare. Apropo, are cineva exemple de intrebari/teste de la examen?
 
La multzi ani tuturor. Pe 2008 am avut parte de activitate la greu, ma refer la cea de yachting. Am inceput cu adusul Alexandrei de la Hyeres la Constantza, trecut prin Porto Cervo, Capri, Sicilia, Kefalonia, Patras, Corynth, Atena, Lavrio, Castro, Cesme, Dardanele, Ceanakale, Istanbul, Bosfor, Constantza. Am participat la toate Regatele organizate pe Marea Neagra.Am iesit si pe podium, dar am si capatat ceva experientza, ceea ce nu e de neglijat. M-am bucurat de acest forum, de noile cunostintze care sunt persoane super dragutze si avand pasiunea comuna, nici nu aveau cum sa fie altfel. Pe 2009...o sa vedem, se anuntza un an competitzional mult mai bine organizat. Sper sa ajung sa imi depun actele si brevetul vechi de A maritim si sa mi-l iau pe cel nou. Acum ma gandeam ce fun ar fi sa gasesc un barcaz pe dunare , sa il inchiriez si sa ajung cu el la Sulina, nu cred ca o sa gasesc.
 

Back
Sus