Admin a spus:...Este perioada bilaţurilor şi a trecerilor în revistă...
...puteţi include şi o listă de sugestii pentru 2012 şi reclamaţii pentru 2011...
Daca lumea isi mai aminteste, spre sfarsitul fiecarui an eu desenam cate un topic despre ce misto a fost anul respectiv .
Si anul asta a fost foarte misto, dar se putea sa fi fost muuuuuuuult mai misto . Am avut tabara de creatie, am avut Rowmania, l-am avut pe Legendar , am avut atatea alte actiuni reusite, dar am avut si cele mai urate scandaluri din istorie .
Pentru buna dispozitie si sanatatea forumului, cred ca e momentul, acum cand lumea isi face bilantul si se pregateste de tihna sarbatorilor, sa se faca si putina curatenie in ograda, sa se adune om cu om si barcagiu cu barcagiu si sa-si expuna gandurile.
Asa ca incep eu: Barcaholic a fost o chestie in care am investit foarte mult din timpul, pregatirea, contactele si entuziasmul pe care le am, in scopul crearii celui mai transparent si echilibrat mediu de comunicare virtuala posibil. Pana intr-un punct, brigada membrilor a format un ansamblu complementar, care s-a dezvoltat foarte frumos, avand actiuni foarte reusite, si formandu-se niste prietenii greu de intalnit in ziua de azi, cand toata lumea e "selfish".
Chiar daca de-a lungul timpului au mai fost medii de comunicare adresate barcagiilor, am preferat Barcaholic din cauza ca nu putea fi nimeni acuzat de partinire, manipulare etc, iar mediul a fost constructiv, sinergic ca sa folosim un termen la moda , iar rezultatele s-au vazut. Mi-au placut interactiunea si provocarile care s-au aratat continuu, si sper ca am avut o participare benefica cata vreme am scris pe forum.
Dupa aia stiti bine ce s-a intamplat, nu mai are rost sa amintim. Sper ca adminul a invatat destule din respectivele scandaluri.
Parafrazandu-l pe Crocodil, care spunea in august: "De ce oare, oameni care luati individual sunt foarte bine intentionati, atunci cand se asociaza "dau cu porcii in gard"?", va invit la reflectie (de la admin pana la cel mai nou membru), vizavi de ce s-ar putea face pe viitor ca sa nu mai existe mizeriile care s-au intamplat in 2011.
O sugestie: daca se doreste un rezultat concret si pozitiv din discutie, ar fi bine sa ne abtinem sa ne "platim politele" in vazul lumii. Am repetat de atatea ori ca suntem o brigada prea mica pentru a ne "lua la suturi". Aveti acum ocazia sa va luati in brate si sa va pupati, sau aveti ocazia sa inchideti topicul, prin inca o stergere abuziva, sau prin neparticipare.
Braconieru' va saluta si fuge la treaba, in atelier si pe capcompas.ro, fiindca omu' baltaret isi face iarna barca si vara sania . Iaso barcagiilor .