a new deal

• Autor subiect Autor subiect genu
  • Dată creare Dată creare
Salut cu drag pe toti forumistii pasionati de navigatie. Sunt un sucevean care in urma cu 5 ani a avut marea placere sa navigheze 2 veri in lung si in lat pe lacul Izvorul Muntelui(Bicaz) , la poalele Ceahlaului. Paduri dese de brazi. multe golfuri si promontorii, liniste si trafic inexistent. Deoarece capitania Bicaz avea propriile ei preocupari,am avut probleme cu deseurile relativ numeroase de pe suprafata apei si legate de acces la ponton sau de intretinere a ambarcatiunii [ coca de fibra,4 locuri , Mercury 50 cp,2 timpi) eu venind de obicei numai in weekend. Motorul a devenit inutilizabil, iar barca e la Suceava. Intre timp lacul a secat si nu mai e asa de spectaculos.
Urmatorul meu proiect ar fi sa navighez Dunare, Delta, Marea Neagra, in serii de aprox. o saptamina .In acest scop, as cumpara o salupa cabinata, la mina a doua , din Olanda. Am prin niste prieteni, aceasta posibilitate. Buget, ar fi 7000-8000 euro. As vrea sa-mi recomandati un site olandez unde sa vizionez diverse oferte si , desi stiu ca e o problema dificila si extrem de delicata, sugestii despre unde am sanse sa las barca,fara probleme. Multumesc, si o zi relaxata tuturor. genu vexler

Back
Sus