Aberatii

Data trecuta, ca sa stinga o valvataie starnita tot de acelasi ipochimen, admin a bagat repede un topic cu cati barcaholici e nevoie sa infileteze un bec si asa ne-a distras atentia. Ntzz, nu cred ca mai merge!

Lasati-l pe ala ca acum se da martirizat, e fericit ca-i creste cota :D, s-a autoexilat pe topicul cadou :p. Asta ar trebui sa faca un stagiu la toana la ave pe Dunare, o sa-i sara toate flegmele din cap ;).

Cunoaste cineva vreun priteten de pe-aici al .. hulitului??!! Ar fi interesant de aflat ......

Nu-i vorba de asta, dupa cum se vede, omu' se simte asigurat si scuipa in jur fara vreun stres, stie ca e tinut in brate, insa ii tremura chilotii la gandul ca e posibil sa ramana pe dinafara. Prieteni fii sigur ca n-are, poate eventual ceva sageti, cu toate ca la cate tzepe a dat, nici de sageti nu mai poa'sa faca rost ;).

.........................................................................................

Ultima editare:
Stii cum e Adi? La un moment dat poate sa mi se rupa ceva de el de forum, nu-i mare lucru de facut alt forum, ca doar dupa atata vreme de cand fac munca patriotica pe aici cam stiu cu ce se haleste asta. Imi pare rau in schimb ca din cauza slabiciunii lui Iulian s-a ajuns la halul asta de mizerie, cand vezi cum o comunitate intreaga e scuipata in fatza. Cred ca pana la urma asta e solutia, mai ales ca sunt sigur ca toata lumea de calitate va migra intr-un loc cu adevarat liber de dejectii.

Ce zi ciudata mi-am gasit sa scriu si eu pe forum...

Am citit pana acum de ma ustura ochii topicul ala facut cadou de Vali si nu prea reusesc sa inteleg ce tot atata zarva...

Daca va deranjeaza careva si nu va puteti inghitzi unul pe altul, nu mai raspundeti sau ignorati persoana. Lupta asta
in cuvinte clare si la obiect pe de o parte, si pompoase si pline de "intelepciune" filosofala de celalta parte eu cred ca e deajuns.

Personal, mi-am facut o parere proprie pe care nu o pot impartasi acum, dar care se va oglindi in toate posturile mele ulterioare.

Si am mai invatat ceva din toata povestea asta (referitor la cazuri similare): respecta si vei fi respectat, ignora si vei dormi linistit.

Ba astia, ce va tot luati de om? Voi nu intelegeti ca a dat-o la pace cu Dl. Lascu? Si ca nu mai poate raspunde la nimic pana nu-si termina berea?
Berea de la Duseldorf bai paparudelor. Stiti voi pe unde vine asta? Nu, nu e pe langa Tandarei, nu e nici pe langa Caracal, si nici pe langa Videle bai provincialilor. Ce va mai erotizeaza pe voi problema asta din moment ce a fost rezolvata cavalereste intre cei doi?
Vreti scuze? Pai o sa primiti scuze cand o sa aveti bani de Bavaria. Pana atunci nu meritati nici un strop de pisat de la berea aia nemteasca.

NOTA
1.Acest post a fost postat aici pentru ca nu doresc sa intru pe acolo unde as face trafic Celui Mult Prea Plictisit Sa Stea De Vorba Elegant Cu Pulimea Pentru. Ii rog pe cei care mai intra pe acolo sa il transmita cumva.
2. Sunt satul de falsa eleganta in care toata lumea se respecta pe toata lumea dar se face intr-un mod intelectual albie de porci
3. Aici am vrut sa imi cer scuze pentru limbaj, dar m-am razgandit

Asta-i atitudinea individului. Dacă l-ai avea lângă tine zi de zi, ce ai face? Evident, nu are rost să ajungi să te bălăcăreşti ca în mahala sau să te cafteşti ca la grădiniţă, ci să îţi vezi de ceea ce ai de zis şi te interesează. Iar dacă devine o mare pacoste pentru comunitate, adminul ar trebui totuşi să ia măsuri drastice. "Ignore" e cel mai bun răspuns.

Din cazurile de pe alte forumuri:
Dacă adminul va fi al dracu - ceea ce înţeleg că nu este cazul - va pleca şi îşi va face propriul forum.
Dacă va fi tolerat, va trage în jos nivelul general al forumului, şi or să fie destui care or să înceapă să se poarte la fel. Şi uite aşa va degenera şi se va ajunge la înjurături.
Cine nu mă crede nu are decât să se uite la istoria forumurilor de audio: Hi-Fi, HiFi-Stereo, etc (mai sunt câteva).

În fine, luaţi-o vă rog ca pe o remarcă obosită la sfârşitul zilei :)

Cine nu mă crede nu are decât să se uite la istoria forumurilor de audio: Hi-Fi, HiFi-Stereo, etc (mai sunt câteva).
Daca imi e permis sa ma adresez, ma bucur sa cunosc inca un audiofil, si imi pare rau ca am ajuns sa ne conversam incrucisat pe topicuri infecte de pe un forum lasat de izbeliste. Sunt un mare pasionat de domeniul asta din copilarie, dar nu obisnuiesc sa intru pe forumuri dedicate tocmai din cauza a ceea ce ai spus :). Poate vom avea vreodata ocazia sa schimbam impresii si experiente, daca bineinteles ai placerea, ca am inteles ca dupa circul din ultimele zile nici nu mai tii sa-i cunosti pe protagonisti :) (de parca as fi vrut sa ajung protagonist :p).

Back
Sus