Hello , ati inchiria o barca cu vele pe Marea Neagra , o saptamana ? Dar una cu motor ? Daca da , ati angaja un skipper sau v-ati descurca singur ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Hello , ati inchiria o barca cu vele pe Marea Neagra , o saptamana ? Dar una cu motor ? Daca da , ati angaja un skipper sau v-ati descurca singur ?
Eu prin a inchiria un velier in Romania,la Marea Neagra, inteleg sa-mi iau familia si sa petrecem o saptamina pe mare...in echipajul deja consacrat pe un velier de 11-12 m...raspunsul meu este NU...!
.
Insa , daca ar fi autostrada , domnule Pilgrim , ati veni cu familia , in echipajul deja consacrat , o saptamana , la Marea Neagra ?
...din pacate domnu' Vali ... Asta inseamna ca ne vom rezuma doar la clientii din estul romaniei , caci pentru cei din vest , Croatia e mai aproape. Si tot ne raman 1/2 din romani
Multumesc pentru raspuns , din pacate domnu' Vali , in ideea noastra de a gasi clienti la inchirierea barcii luate in coproprietate , am inceput cu stangul . Stii de ce ? Pentru ca nu e autostrada ( corect ) , si ca nu prea sunt atractii ... in comparatie cu Croatia . Asta inseamna ca ne vom rezuma doar la clientii din estul romaniei , caci pentru cei din vest , Croatia e mai aproape. Si tot ne raman 1/2 din romani , asa ca avem ce face .
Insa , daca ar fi autostrada , domnule Pilgrim , ati veni cu familia , in echipajul deja consacrat , o saptamana , la Marea Neagra ?
App Robert, no offence, dar cred ca trebuie sa schimbi putin modul de abordare, asa incat sa creezi o empatie in cadrul discutiilor. Omul trebuie sa se identifice cu tine ca sa se creeze o relatie sanatoasa. Sunt sigur ca esti foarte bazat in veliere, te respect pentru ce ai facut pana acum, dar nu trebuie sa fii perceput ca un business-tzar . .
Ma bucur pt reusita tipului ala ... desi banii au venit pe filiera Vama Veche dar asta e cu totul alta poveste.
Apropo, inchirierea se face pe bune sau ma declar "var" cu el ??
:sail:
Consider deci ca mi-am facut un prieten de valoare, fiindca povestea ta se aseamana binisor cu a mea.
App de YCRR si Timofei: spuneai ca Timofei a facut multe pentru iahtingul din Ro. Stii ce a facut la concret Timofei pentru mine si alti cativa? Dupa ce am luat A-ul in 2006, m-am trezit ca in 2007 trebuie sa decartez peste 30 de bulioane (la Ceronav!) ca sa reobtin aceeasi categorie! Bineinteles ca ar fi trebuit firesc sa fac cursurile la YCRR . Asa ca din partea mea japcarii de la YCRR sunt liberi sa-si caute fraieri, ca de la mine nu vor vedea vreodata vreun banut.
...
Acest tip si aceasta barca sunt elementele primei oferte de charter in Romania , care functionat in vara asta , la Mangalia . Functioneaza si acum , asa ca , daca va doriti o barca , chiar si saptamana asta sau saptamana viitoare spuneti-mi si se poate iesi cu ea , fie si numai pentru cateva ore sau un weekend .....