Hello , ati inchiria o barca cu vele pe Marea Neagra , o saptamana ? Dar una cu motor ? Daca da , ati angaja un skipper sau v-ati descurca singur ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Hello , ati inchiria o barca cu vele pe Marea Neagra , o saptamana ? Dar una cu motor ? Daca da , ati angaja un skipper sau v-ati descurca singur ?
Eu prin a inchiria un velier in Romania,la Marea Neagra, inteleg sa-mi iau familia si sa petrecem o saptamina pe mare...in echipajul deja consacrat pe un velier de 11-12 m...raspunsul meu este NU...!
.
Insa , daca ar fi autostrada , domnule Pilgrim , ati veni cu familia , in echipajul deja consacrat , o saptamana , la Marea Neagra ?
...din pacate domnu' Vali ... Asta inseamna ca ne vom rezuma doar la clientii din estul romaniei , caci pentru cei din vest , Croatia e mai aproape. Si tot ne raman 1/2 din romani
Multumesc pentru raspuns , din pacate domnu' Vali , in ideea noastra de a gasi clienti la inchirierea barcii luate in coproprietate , am inceput cu stangul . Stii de ce ? Pentru ca nu e autostrada ( corect ) , si ca nu prea sunt atractii ... in comparatie cu Croatia . Asta inseamna ca ne vom rezuma doar la clientii din estul romaniei , caci pentru cei din vest , Croatia e mai aproape. Si tot ne raman 1/2 din romani , asa ca avem ce face .
Insa , daca ar fi autostrada , domnule Pilgrim , ati veni cu familia , in echipajul deja consacrat , o saptamana , la Marea Neagra ?
App Robert, no offence, dar cred ca trebuie sa schimbi putin modul de abordare, asa incat sa creezi o empatie in cadrul discutiilor. Omul trebuie sa se identifice cu tine ca sa se creeze o relatie sanatoasa. Sunt sigur ca esti foarte bazat in veliere, te respect pentru ce ai facut pana acum, dar nu trebuie sa fii perceput ca un business-tzar. .
Ma bucur pt reusita tipului ala ... desi banii au venit pe filiera Vama Veche dar asta e cu totul alta poveste.
Apropo, inchirierea se face pe bune sau ma declar "var" cu el ??
:sail:
Consider deci ca mi-am facut un prieten de valoare, fiindca povestea ta se aseamana binisor cu a mea.
App de YCRR si Timofei: spuneai ca Timofei a facut multe pentru iahtingul din Ro. Stii ce a facut la concret Timofei pentru mine si alti cativa? Dupa ce am luat A-ul in 2006, m-am trezit ca in 2007 trebuie sa decartez peste 30 de bulioane (la Ceronav!) ca sa reobtin aceeasi categorie! Bineinteles ca ar fi trebuit firesc sa fac cursurile la YCRR. Asa ca din partea mea japcarii de la YCRR sunt liberi sa-si caute fraieri, ca de la mine nu vor vedea vreodata vreun banut.
...
Acest tip si aceasta barca sunt elementele primei oferte de charter in Romania , care functionat in vara asta , la Mangalia . Functioneaza si acum , asa ca , daca va doriti o barca , chiar si saptamana asta sau saptamana viitoare spuneti-mi si se poate iesi cu ea , fie si numai pentru cateva ore sau un weekend .....