Salut,
As avea nevoie de ajutor pentru planificarea unei ture in delta.
Datele problemei ar fi urmatoarele, am o barca gonflabila cu motor de 15cp si o saptamina libera. Pasagera insista sa dormim in general la pensiuni dar ar merge si o noapte la cort.
Eu am schitat un traseu dar imi pare cam lung. Planul initial ar fi cam asa:
ziua 1: Murighiol- Canal Dunavat - Canal Gascova - Canal Dranov - Golf Holbina - Lac Razelm - Portita
ziua 2- Portita- Perisor (pe mare) - Canal Perisor - Canal Tarita - Canal Belgiug - Sf. Gheorghe
ziua 3 - Sf. Gheorghe - Canal Cordon Litoral - Canal Imputita - Canal busurca - Sulina
ziua 4 - Sulina - Lacul rosu - Lacul Puiu - Crisan
ziua 5 - Crisan - Canal Crisan - Canal Litcov - Lac Isac - lac Uzlina - Murighiol
As prefera sa renunt la mersul pina la portita, stiti sa existe vreo cazare pe linga perisor ?
Are cineva track-uri de gps pentru vreuna dintre zile ?
Cam cite mile se pot parcurge intr-o zi normala ?
Am pus o poza mai mare aici
As avea nevoie de ajutor pentru planificarea unei ture in delta.
Datele problemei ar fi urmatoarele, am o barca gonflabila cu motor de 15cp si o saptamina libera. Pasagera insista sa dormim in general la pensiuni dar ar merge si o noapte la cort.
Eu am schitat un traseu dar imi pare cam lung. Planul initial ar fi cam asa:
ziua 1: Murighiol- Canal Dunavat - Canal Gascova - Canal Dranov - Golf Holbina - Lac Razelm - Portita
ziua 2- Portita- Perisor (pe mare) - Canal Perisor - Canal Tarita - Canal Belgiug - Sf. Gheorghe
ziua 3 - Sf. Gheorghe - Canal Cordon Litoral - Canal Imputita - Canal busurca - Sulina
ziua 4 - Sulina - Lacul rosu - Lacul Puiu - Crisan
ziua 5 - Crisan - Canal Crisan - Canal Litcov - Lac Isac - lac Uzlina - Murighiol
As prefera sa renunt la mersul pina la portita, stiti sa existe vreo cazare pe linga perisor ?
Are cineva track-uri de gps pentru vreuna dintre zile ?
Cam cite mile se pot parcurge intr-o zi normala ?
Am pus o poza mai mare aici