Va salut cu respect, Am o problema in care va cer sfatul si tot odata ajutorul. Pe scurt am achizitionat un Motor Parsun F20 ABWL-EFI de la uniboats tulcea in luna martie pe data de 3 , dupa 2 saptamani a inceput sa curga benzina pe langa furtun la capacul unui injector , la-m dus la ei a stat 7 zile Motivul a fost ca producatorul a montat alta serie de furtune fata de cel recomandat tot de el , in luna august la inceput sa ars pompa electrica de benzina ( inalta), ma-m intors din nou la ei ,au spus ca producatorul a solicitat schimbarea gratuita la toate modelele echipate cu acel tip de pompa , bun au schimbat si pompa ,intre timp motorului au inceput sa ii scada nr de ture acum nu depaseste mai mult de 2640 ture elicie pas 9 gasind ulei pe elicie ( el neavand mai mult de 9 ore funcionare ) .Si acum incepe problema in data de 30-08-2024 am ajuns din nou la ei de data asta cu motor si toate materialele pe care mi le-au dat la achizitionare ( rezervor acte si kitul de schimb )pe baza de proces verbal in care am specificat toate problemele avute si pe care le are , solicitand schimbarea motorului sau restituirea integrala a sumei , dupa 2 zile a inceput cu filmulete ca uite turatia si in gol si in sarcina el facand proba intrun bazin de apa , ia-m spus ca ce face el nu are nici o relevanta motorul neintrand in sarcina sunt egala cu zero toate filmuletele lui , atunci sa legat de barca , ca nu e buna barca , ia trecut si cu asta dupa care liniste , a venit cu o amenintare ceva de genul ca va inchiria o barca si il va pune pe apa trimitandu-mi filmulete cu functionarea ireprosabila ceeia ce nu sa intamplat , de 2 zile liniste , mentionez ca cu fiecare pas de elicie pe care il la-m pus turatia a scazut cu aproximativ 300 ture la pas de 8 turele au ajuns la 2400 , din ultima discutie cu ei a reiesit faptul ca firma lor nu schimba motoarele si nici nu inapoiaza bani , un sfat , va multumesc