Noi suntem aproximativ un echipaj, www.alexandra-yachting.ro , dar uneori nu toti avem timp sa mergem la regate, anul trecut am facut eforturi consistente sa mergem la 10 regate. Anul asta avand in vedere si conditiile economice din fascinanta noastra tzara....nu stiu cum o sa iasa. Cred ca mai avem nevoie de oameni pregatiti cat de cat care sa participe din cand in cand cu noi la regate.
profilul "mus-ului" cred ca trebuie sa fie cam asa :
Pasionat de vele si de navigatie cu vele.
Preferabil cu permis, macar B, dar nu e o conditie. Preferam cu B deoarece banuim ca aceia care au B stiu ce limba vorbim.
Intrucat locurile in barca sunt limitate, cu posibilitate de cazare in Constanta, avem barca in portul Tomis.
O situatie stabila familiala, intrucat o sa cam lipseasca in weekend-uri de acasa, nevasta o sa faca scandal
Un dezvoltat simt al umorului si atitudine pozitiva.
Sa nu aiba 2 maini stangi.
Sa auda bine cu ambele urechi.
Sa aiba echipament, uneori noaptea e frig afara.
Sa actioneze mereu in limita bunului simt.
Si cam atat banuiesc.
profilul "mus-ului" cred ca trebuie sa fie cam asa :
Pasionat de vele si de navigatie cu vele.
Preferabil cu permis, macar B, dar nu e o conditie. Preferam cu B deoarece banuim ca aceia care au B stiu ce limba vorbim.
Intrucat locurile in barca sunt limitate, cu posibilitate de cazare in Constanta, avem barca in portul Tomis.
O situatie stabila familiala, intrucat o sa cam lipseasca in weekend-uri de acasa, nevasta o sa faca scandal
Un dezvoltat simt al umorului si atitudine pozitiva.
Sa nu aiba 2 maini stangi.
Sa auda bine cu ambele urechi.
Sa aiba echipament, uneori noaptea e frig afara.
Sa actioneze mereu in limita bunului simt.
Si cam atat banuiesc.