Alexandra

Noi suntem aproximativ un echipaj, www.alexandra-yachting.ro , dar uneori nu toti avem timp sa mergem la regate, anul trecut am facut eforturi consistente sa mergem la 10 regate. Anul asta avand in vedere si conditiile economice din fascinanta noastra tzara....nu stiu cum o sa iasa. Cred ca mai avem nevoie de oameni pregatiti cat de cat care sa participe din cand in cand cu noi la regate.
profilul "mus-ului" cred ca trebuie sa fie cam asa :

Pasionat de vele si de navigatie cu vele.
Preferabil cu permis, macar B, dar nu e o conditie. Preferam cu B deoarece banuim ca aceia care au B stiu ce limba vorbim.
Intrucat locurile in barca sunt limitate, cu posibilitate de cazare in Constanta, avem barca in portul Tomis.
O situatie stabila familiala, intrucat o sa cam lipseasca in weekend-uri de acasa, nevasta o sa faca scandal :)
Un dezvoltat simt al umorului si atitudine pozitiva.
Sa nu aiba 2 maini stangi.
Sa auda bine cu ambele urechi.
Sa aiba echipament, uneori noaptea e frig afara.
Sa actioneze mereu in limita bunului simt.

Si cam atat banuiesc.

echipaj

Am uitat sa precizez, desi cred ca e de bun simt.
Cei ce fac parte din echipaj participa in mod egal la cheltuielile ocazionate de regate, adica sa luam mancare, apa, alcool, motorina cand e cazul, vize, cheiaj etc.
Nu intra in aceasta contributie cheiajul din portul de rezidenta si intretinerea barcii, astea le platim noi.
Si am uitat, trebuie pasaport valid pentru cursele de Odessa si Istanbul. Deh iesim din UE.
De asemeni deplasarile fiecaruia la Constanta si de la Constanta...sunt pe barba fiecaruia.
Totul e la normalitatea bunului simt.

regate

Programul regatelor de la Yacht Club Regal Roman, le-am postat, daca le postez din nou, iar ma ia la ture admin-ul, asa ca datzi si voi o cautare.

Locatzie

Si Brasovul e un oras frumos :))
Pacat ca e cam departe de Constantza.
Dar daca apari prin portul Tomis si vezi un Chel pe Jeanneau 42, ala sunt eu si barca e Alexandra. Dau o bere si comentam diverse :)

Back
Sus