Salutare!Sunt in situatia de a alege o barca pneumatica din multitudinea de oferte de la noi.Din atente cercetari ale pietei,am ajuns la concluzia ca cea mai buna alegere pt mine privind raportul pret/calitate/performanta/siguranta/greutate,ar fi cateva modele de la Allroundmarin,Quicksilver si Honda.
Mai precis,modelele vizate ar fi:
Allround joker 320 (37 kg),
Allround budget 320 (43kg)
Quicksilver de luxe 340 (43kg)
Honwave t32 (39 kg)
Toate au in comun o greutate mica,o lungime rezonabila,suporta incarcaturi maricele,gliseaza cu motorizare decenta(vreau sa cumpar un 10 cp).
Intrucat nu am gasit teste comparative,as dori sa incerc aici cateva pareri de la posesori.
Daca cineva are unul din modelele de mai sus,as dori sa stiu daca e multumit,daca ii lipseste ceva,daca acum si-ar lua altceva sau orice alte impresii despre ele.
Mentionez ca modelul Honwave t32 e un rib dar cu coca gonflabila.Un model asemanator au si cei de la Allround(dynamic350) dar la un pret nejustificat de mare.Aproape dublu.
Honda nu mai au pe stoc la noi(1150 euro) dar la unguri exista.Si pretul fara tva este de 850 euro(!).
Sunt convins ca mai sunt multi in situatia mea sau vor fi pe viitor...
Mai precis,modelele vizate ar fi:
Allround joker 320 (37 kg),
Allround budget 320 (43kg)
Quicksilver de luxe 340 (43kg)
Honwave t32 (39 kg)
Toate au in comun o greutate mica,o lungime rezonabila,suporta incarcaturi maricele,gliseaza cu motorizare decenta(vreau sa cumpar un 10 cp).
Intrucat nu am gasit teste comparative,as dori sa incerc aici cateva pareri de la posesori.
Daca cineva are unul din modelele de mai sus,as dori sa stiu daca e multumit,daca ii lipseste ceva,daca acum si-ar lua altceva sau orice alte impresii despre ele.
Mentionez ca modelul Honwave t32 e un rib dar cu coca gonflabila.Un model asemanator au si cei de la Allround(dynamic350) dar la un pret nejustificat de mare.Aproape dublu.
Honda nu mai au pe stoc la noi(1150 euro) dar la unguri exista.Si pretul fara tva este de 850 euro(!).
Sunt convins ca mai sunt multi in situatia mea sau vor fi pe viitor...