Allroundmarin,Quicksilver sau Honwave?

HONWAVE

S-ar putea sa fie adevarate ambele lucruri: si ca Honwave se poate umfla cu pompa din dotare a 10 psi, si ca Bravo Alu 4 poate sa umfle pina la 14 psi, dar tot adevarat este ca nu va fi placut!!

Doar de distractie pune-l pe dealer sa umfle el barca Hobda la 10 PSI verificat cu manometrul si tu stai si uita-te la el!

Podeaua gonflabila o fi ea confortabila pt ca poti sa stai pe ea si sa te intinzi, dar e greu de umflat!!

Am umflat cateva anul asta si nu e asa de speriat, ce-i drept modelul AE2, cu panouri de aluminiu, la care se umfla tuburile la 0.25 bar/aprox 4psi si chila de sub panouri la 0.35 bar/aprox 5.5 psi (asta ma uit pe manometrul ei din dotare).
Pompa din dotare, pe langa IN si OUT normal use, mai are si o intrare "high presure". Pana acum am folosit-o doar la umflarea chilei la 0.35 bar. Cu prima ocazie cu care o sa vand o barca modelul IE o sa umflu si podeaua la 0.8 bar/10psi si o sa va comunic efortul.

La capitolul origine, cum bine spunea cineva mai inaintea mea, chinezii fac mai tot acum in lume, important este ca cineva sa le impuna cerinte de calitate.
Brandul HONWAVE este un proiect dezvoltat in Anglia, la cerinta concernului HONDA, iar faptul ca unele sunt produse in China sau in Taiwan, sau oriunde in lume, unde au gasit fabrici mai ieftine nu are relevanta asupra calitatii.

Atata vreme cat productia este supravegheata de concernul Honda, si atata vreme cat se acorda 2 ani garantie (in conditii de utilizare normala) pentru persoane fizice nu vad care ar fi dezavantajul. Nu tot ce se produce in China este de calitate slaba.

In rest daca pot sa va ajut cu ceva la capitolul fise tehnice, dimensiuni, greutati, preturi, stocuri etc de la marca HONWAVE, va stau la dispozitie cu placere.

O seara buna in continuare!

Atașamente

• magazin 001.jpg
    magazin 001.jpg
    40.7 KB · Vizualizări: 88
  • honda 30-40e.jpg
    honda 30-40e.jpg
    80.2 KB · Vizualizări: 74
Cel cu podea de aluminiu e floare la ureche la umflat. Celalalt T38i cu podeaua integrata cu chila toate de inalta presiune care chila/podea trebuie umflata la 10 PSI, ala e beleaua. E revolutionar modelul pt ca nu stiu de vreun alt RIB cu chila gonflabila pe piata, dar daca nu ai pompa speciala electrica cred ca te rupe.

Eu am pe Saturnul Ka-boat o simpla podea gonflabila ingusta si lunga care trebuie umflata la 10 PSI, si pe caldura mare, e munca Arrrrr

Ultima editare:
eu am sunat la reprezentanta honda si mi-a spus ca barcile sunt fabricate in china nicidecum in japonia.
In acest caz imi cer scuze, am transmis informatia pe care am primit-o de la dealeri.Am vorbit cu cel din Bucuresti si din Timisoara, nu mai stiu exact care dintre ei mi-a spus ca Honwave sunt fabricate in Japonia si au lipituri termosudate(probabil si lipiturile sunt facute manual, mai stii..?).In realitate am vazut doar Quicksilver 340 Enduro Adventure si mi s-a parut o barca bine lucrata si din material de buna calitate.Mi-a placut o expresie de pe un forum englez, care referitor la pneumaticele Quicksilver, spunea ca "tragi de ele ca de cizmele vechi".

Am umflat cateva anul asta si nu e asa de speriat, ce-i drept modelul AE2, cu panouri de aluminiu, la care se umfla tuburile la 0.25 bar/aprox 4psi si chila de sub panouri la 0.35 bar/aprox 5.5 psi (asta ma uit pe manometrul ei din dotare).
Pompa din dotare, pe langa IN si OUT normal use, mai are si o intrare "high presure". Pana acum am folosit-o doar la umflarea chilei la 0.35 bar. Cu prima ocazie cu care o sa vand o barca modelul IE o sa umflu si podeaua la 0.8 bar/10psi si o sa va comunic efortul.

La capitolul origine, cum bine spunea cineva mai inaintea mea, chinezii fac mai tot acum in lume, important este ca cineva sa le impuna cerinte de calitate.
Brandul HONWAVE este un proiect dezvoltat in Anglia, la cerinta concernului HONDA, iar faptul ca unele sunt produse in China sau in Taiwan, sau oriunde in lume, unde au gasit fabrici mai ieftine nu are relevanta asupra calitatii.

Atata vreme cat productia este supravegheata de concernul Honda, si atata vreme cat se acorda 2 ani garantie (in conditii de utilizare normala) pentru persoane fizice nu vad care ar fi dezavantajul. Nu tot ce se produce in China este de calitate slaba.

In rest daca pot sa va ajut cu ceva la capitolul fise tehnice, dimensiuni, greutati, preturi, stocuri etc de la marca HONWAVE, va stau la dispozitie cu placere.

O seara buna in continuare!

Despre podeaua in "V" gonflabila, la modelele HonwaveT38-IE,nu mai primim nici o veste de incurajare?
Se poate umfla la 0.8bari cu pompa din dotare, sau nu?

Pompa probata.....
Concluzii: - capacitate mica de umflare, dar cu una electrica se rezolva.
- podina gonflabila se umfla lejer la 0,8 bari (mai mult n-am umflat-o pentru ca atat recomanda producatorul) - cu mentiunea ca trebuie scos dopul ptr umflare dublu sens.
Pret 120 lei cu tot cu duza potrivita ptr supapele barcii mele
O recomand !

Back
Sus