Amintiri despre Sf. Gheorghiu

App, de cand si pana unde pe un forum "conduci tu discutiile"? Asa se proceda pe vremuri la sedintele de partid,

Hello , Vali .... Domnul caruia ii faceam aceasta propunere face parte din echipa de conducere a YCRR , este Directorul executiv . I-am propus sa conduca discutiile despre YCRR ( in sensul de a defini directiile ) pentru ca toata lumea punea intrebari si cerea lamuriri , iar el este cel mai in masura sa stie raspunsurile .

Cat despre treaba cu partidul , eu nu stiu cum era , pentru ca n-am participat ...Daca tu stii si ne spui si noua cum era , inseamna ca n-ai uitat...

N-am uitat, Robert, ca am fost facut nomenclaturist cu japca, deja ma pregateau pentru Stefan Gheorghiu :D, din fericire a venit revolutia si n-am mai fost obligat sa fiu secretar UTC si membru in comisia de cenzori pe judet ;). N-ai idee ce mult i-am "iubit" pe respectivii activisti, si cred ca de atunci mi se trage ura pentru orice inregimentare, in YCRR sau orice alta "structura" de bine...

Ha ha ...ce distractie trebuie sa fi avut tovarasii daca te-ar fi avut la Stefan Gheorghiu ... Oare ai fi putut sa creezi un curent de motociclisti, barcagii si melomani printre ei ...? Sigur nu ..., dar nici ei nu te-ar fi schimbat pe tine... Mult succes ! cand ajungi prin Bucuresti ?

Ha ha ...ce distractie trebuie sa fi avut tovarasii daca te-ar fi avut la Stefan Gheorghiu ... Oare ai fi putut sa creezi un curent de motociclisti, barcagii si melomani printre ei ...? Sigur nu ..., dar nici ei nu te-ar fi schimbat pe tine... Mult succes ! cand ajungi prin Bucuresti ?

cu siguranta crea ceva mai dihai decat o fabrica de mobila!
ha!

Robert, e vorba sa vin pe la Cristi Tivig la barca, dar nu stiu exact cand. De ce intrebi? Si sa stii ca nu m-au schimbat deloc toate animalele umane printre care am bantuit prin estul Romaniei de atatia ani, deci inclusiv de acum incolo no chance, de catre YCRR-isti sau alti "tovarasi" ;). Cand aud sintagme gen "director executiv YCRR" imi suna a "tovarasi" de tip nou :D

Ultima editare:

Back
Sus