Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Va salut,
Prima intrebare: Ce faci cu ei, sau mai bine zis la ce se folosesc?
Salut Dan,
nu mai este de actualitate dar dc ai informatii de unde se pot lua anozi de diferite forme pe la noi - cred ca mai sint oameni interesati.
Anozii erau pentru o ambarcatiune din otel, un river boat de care am avut grija vro 8 luni de zile pt cineva de afara, barca fiind stationata in Mangalia, proprietarul trebuind sa schimbe anozii a intrebat dc se pot cumpara de aici, alternativa era sa care in avion citeva zeci de kile de zinc...ceea ce a si facut...ca la noi n-am gasit.
Florin
Folosesc impotriva coroziunii barcii, din cauza fenomenului de electroliza aparut in ape sarate. Astfel, in electroliza se consuma intai zincul . Daca ai grija ca electrozii sa fie valizi, barca,motorul sau alte piese metalice in contact cu apa, raman intacte
Salut Florio,,
deranjez cu o intrebare ,, vreau sa schimb anodul la un motor bf5 si intrebarea este , inainte sa-l montez pe cizma , ai fac' o ''frectie'' cu ceva lubrifiant ,, vaselina etc ??? sau ai montez pur si simplu pe cizma curata ??? multam,,
Ca sa functioneze protectia, anodul trebuie sa faca un contact foarte bun cu piesele metalice ale motorului. Orice substanta care ar putea impiedica asta este de nedorit
Multumesc Florio,,