Aparat foto cu carcasa subacvatica

Am de vanzare un aparat foto Samsung i5 pe argintiu, cu carcasa subacvatica
Samsung-i5-Digital-Camera.jpg

SPHA3-box.jpg
SPHA3-soft.jpg

SPHA3-unit.jpg

SPHA3-gal.jpg

Pachetul include:
aparat foto Samsung i5 (perfect functional), cu tot cu cutia originala de ambalaj
REVIEW: http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=2589
sau un review mai amanuntit http://www.imaging-resource.com/PRODS/I5/I5A.HTM

bonus inca un aparat foto Samsung i5, partial functional (in sensul ca la anumite miscari, pe display apar niste dungi, insa fotografiile facute nu contin acele dungi; isi revine cu usoare bobarnace in carcasa) cu carcasa pe negru (am luat doua identice, pentru a face fotografii 3D, dar am abandonat proiectul)
B000B898PY.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

bonus inca un aparat foto Samsung i5, nefunctional, cu carcasa argintie (l-am primit si eu bonus)
un card SD de 1 Gb
in total 4 acumulatori, din care 3 originali si unul replacement
carcasa subacvatica (cu tot cu cutia ambalaj)
un incarcator in care se incarca acumulatorul
un alt incarcator care se conecteaza direct la aparat si incarca fara a scoate acumulatorul din aparat
o husa originala care se poarta la curea, usor deteriorata la un colt (descusuta)
4720.jpg

cablu de date, cablu AV
Are si ceva CD de instalare cu programe de editare (eu nu am instalat nimic, aparatul e vazut de calculator fara sa necesite drivere)
Pret 400 lei (doar carcasa a fost 450 lei).
Mesaje la litmbogdan@yahoo.com
Trimit la cerere orice fotografie reala a aparatului (aparatelor) precum si fotografii facute cu aparatul.

Ultima editare:
Se mai poate discuta la pret sau la configurarea pachetului :) Adica un aparat foto si un incarcator se pot vinde si separat, cu diminuarea corespunzatoare a pretului.

Intrucat nu l-am mai folosit de mult si nici nu prea cred ca il voi mai folosi (am un aparat subacvatic) m-am decis sa vand toate cele de mai sus la pret de Black Friday, astfel ca pretul coboara vertiginos la 150 lei pt tot!

Back
Sus