Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mai bine vezi de barcuta aia, ca te plimb eu cu avionul cat vrei
![]()
Au zburat niste cioburi de plastic din ea si nu mai angreneaza banda, motorul se invarte fara probleme.
N-ai inteles ideea: eu vreau sa ma dau asobina, intr-o scula facuta cu mana mea![]()
Ba desigur ca am inteles ideea, am aratat doar ca e foarte complicat, iar de zburat ilegal e puscarie clar si rapid, acoperirea radar a spatiului aerian roman e cvasi-integrala.
Oricum, de vrei vrea, iti stau aproape.
Ba desigur ca am inteles ideea, am aratat doar ca e foarte complicat, iar de zburat ilegal e puscarie clar si rapid, acoperirea radar a spatiului aerian roman e cvasi-integrala.
Oricum, de vrei vrea, iti stau aproape.
Dar daca zburam "low profile" (a se citi joasa altitudine) ne mai ia radarul sau sunt doar povesti?
Nu va ia, dar cine investeste bani si munca numai pentru niste razmuturi?
si cateva profile?"Adunatura" de fiare
Daca cunosti un pic de aviate iti dai seama ca nu merge cu materialele de mai sus intrucat trebe greutate mica la rezistenta maxima.Deci lemn de calitate,duraluminiu sau materiale compozite.
si cateva profile?"Adunatura" de fiare
Daca cunosti un pic de aviate iti dai seama ca nu merge cu materialele de mai sus intrucat trebe greutate mica la rezistenta maxima.Deci lemn de calitate,duraluminiu sau materiale compozite.
Nu sunt "meserias" in aviatie dar nici afon. Personal imi displace aluminiul. Se pot face structuri destul de usoare si din fier, important este sa stii cum sa-l combini pentru a rezulta maxim de rezistenta cu minim de greutate. De exemplu un cadru tubular nu ar cantari mai mult de 100-130 kg si ar suporta un motor 1600-2000 cmc fara probleme. O idee si mai buna ar fi montarea unui motor de motocicleta (au un raport greutate/putere f bun). Pana la urma nu urmaresc obtinerea de mari performante, sa ma ridic de la pamant si sa aterizez in siguranta este o performanta in sine.
Sasiul de la masina din imagine nu cantarea mai mullt de 100 kg iar masina toata cred ca avea 500-600 kg.