Pentru baetii din Ro, de la baetii din British Columbia.
Hai ca vine vara, Inshallah!
Hai ca vine vara, Inshallah!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Deci vara asta esti in emisfera nordica? Vazusem asta pe Facebook si am crezut ca sezonul asta "te muti"Hai ca vine vara, Inshallah!
Fain, pai sa ai parte de o calatorie frumoasa si fara incidente. Mai spune-ne cand ai timp despre pregatiri, echipaj, etc.Da, Mr. Smokey, asa e, iarna asta e scurta pentru mine, pentru ca sunt in nord doar cateva saptamani. De fapt, de trei ani sunt mai tot timpul la tropice, cu mici intreruperi.
In martie voi fi in NZ si in aprilie sper sa plec spre Oz. Ruta pe care o ai este corecta.
Am sa deschid un blog aici pentru cei interesati. Am vrut sa-l numesc "Trei ani fara sosete" dar acum a fost asa frig in Canada ca a trebuit sa pun ciorapii inainte sa pierd vreun deget, asa ca am pierdut titlul asta original
Realitatile istorice contin si inerentele tolerante, asa ca nu e cazul, Christian sa renunti la un titlu asa fain, graitor si sugubat . In trei ani pui o paranteza mica pentru perioada "Canada glaciara" si mentii povestea navigatiei apelor calde, pe titlul cel descult .Da, Mr. Smokey, asa e, iarna asta e scurta pentru mine, pentru ca sunt in nord doar cateva saptamani. De fapt, de trei ani sunt mai tot timpul la tropice, cu mici intreruperi.
In martie voi fi in NZ si in aprilie sper sa plec spre Oz. Ruta pe care o ai este corecta.
Am sa deschid un blog aici pentru cei interesati. Am vrut sa-l numesc "Trei ani fara sosete" dar acum a fost asa frig in Canada ca a trebuit sa pun ciorapii inainte sa pierd vreun deget, asa ca am pierdut titlul asta original