B.C. HURRICANE RIDERS

Hai ca vine vara, Inshallah!
Deci vara asta esti in emisfera nordica? Vazusem asta pe Facebook si am crezut ca sezonul asta "te muti" :)
168041_500581256545_737591545_6331724_3178588_n.jpg

Iarna scurta

Da, Mr. Smokey, asa e, iarna asta e scurta pentru mine, pentru ca sunt in nord doar cateva saptamani. De fapt, de trei ani sunt mai tot timpul la tropice, cu mici intreruperi.
In martie voi fi in NZ si in aprilie sper sa plec spre Oz. Ruta pe care o ai este corecta.
Am sa deschid un blog aici pentru cei interesati. Am vrut sa-l numesc "Trei ani fara sosete" dar acum a fost asa frig in Canada ca a trebuit sa pun ciorapii inainte sa pierd vreun deget, asa ca am pierdut titlul asta original :)

Da, Mr. Smokey, asa e, iarna asta e scurta pentru mine, pentru ca sunt in nord doar cateva saptamani. De fapt, de trei ani sunt mai tot timpul la tropice, cu mici intreruperi.
In martie voi fi in NZ si in aprilie sper sa plec spre Oz. Ruta pe care o ai este corecta.
Am sa deschid un blog aici pentru cei interesati. Am vrut sa-l numesc "Trei ani fara sosete" dar acum a fost asa frig in Canada ca a trebuit sa pun ciorapii inainte sa pierd vreun deget, asa ca am pierdut titlul asta original :)
Fain, pai sa ai parte de o calatorie frumoasa si fara incidente. Mai spune-ne cand ai timp despre pregatiri, echipaj, etc.

Realitatile istorice contin si inerentele tolerante, asa ca nu e cazul, Christian sa renunti la un titlu asa fain, graitor si sugubat :) . In trei ani pui o paranteza mica pentru perioada "Canada glaciara" si mentii povestea navigatiei apelor calde, pe titlul cel descult :D.

IN rest, asa cum s-a mai spus mai sus, poate gasesti timp sa mai alini sufletele noastre iernatice, cu ceva povestiri iscusite, poze sau filmulete (precum ultimele 4 pe care le-am privit iar si iar, pana am invatat deja coloana sonora :) ) . Avand in vedere experienta ta de navigatie, orice povestire,sfat, parere ori sugestie, sunt de mare pret .
Si pentru ca oricat mi-as dori, nu pot sa ciocnesc un pahar acolo, la intalnirea ta cu Svejk, astept momentul in care Nerissa va vedea gurile deltei Dunarii :)

Mersi Iulian si Florin, am sa incep sa postez in curand fazele prin care trebuie sa treci doar sa aduci barca/yachtul la linia de start. Asta de fapt este cea mai dificila parte, ca un cold-start, e greu pana incalzesti toata masinaria s-o pui in miscare.
Deocamdata ma ingrijoreaza ciclonul asta care va sterge Bay of Islands saptamana viitoare:

http://www.metvuw.com/forecast/forecast1.php?type=rain&region=ocean&tim=90

Sper sa aiba dreptate metservice cu ruta pe care o arata, ca daca vine peste coasta va face ravagii mari. Acum ma ocup de satphone communications, antibiotice si unelte electrice :) vin cu detalii in curand.

"Deocamdata ma ingrijoreaza ciclonul asta care va sterge Bay of Islands saptamana viitoare"

El Nino kicked in well this year. Oricum, pare sa treaca la citeva sute de mile NE. Mai recent se intimpla cam unul/doua pe luna, good for bodyboarding :)

That's great, thanks!
Nu stiu cum aleg eu anii astia cu baietei si fetite. Cand am plecat din San Diego era El Nino, anul asta La Nina...si Darwin a fost lovit acum de alt ciclon, si explozii solare care prajesc GPS-uri, ei, nu mai e cum era pe vremuri dom'le, a innebunit lumea asta.
Mai bine stau acasa si dau zapada din fata...

Back
Sus