bani

ori nimeni nu are nevoie de bani, ori nimeni nu se pricepe la vanzari, ori nimeni nu are chef de munca, ori nimeni nu are curajul sa faca altceva :))

asa ca om ,sunt foarte curajos.
de fapt ,sunt numai curaj; curaj,inima si cacat.
din pacate, nu sunt in stare sa vand un colac de salvare unuia care se ineaca.

totul e de necesitate, dorinta, nevoie, invatare, etc....ti se pare ca nu esti in stare, doar nu ai invatat sa o faci!

totul e de necesitate, dorinta, nevoie, invatare, etc....ti se pare ca nu esti in stare, doar nu ai invatat sa o faci!

nu ,nu ,stiu ce vorbesc .
am mai incercat odata cu niste produse cosmetice (nu spun firma) si am ramas cu ele.
din pacate erau pt. femei .
cred ca nu ma ajuta fatza si ma mai bufneste si rasu' cand incerc sa conving omu' .

Avand in vedere ca se apropie sezonul de cadouri si ca unii dintre noi ne gandim ce sa le luam la neveste/prietene/partenere, cei care se gandesc sa le ia altceva decat 100 de lei din portofel, o idee ar fi sa le faca un cadou cu niscai cosmetice, desigur de la mine. Si ca suntem o comunitate, pentru barcaholici o sa dau si reducere. Sa fie.....20%, asa ca intre noi.
Acum pe bune, de ce sa dati banii altora si sa nu mi-i dati mie ? Pana la urma tot ii dati, iar in schimbul lor primiti produse care or sa fie foarte apreciate. Nu va plictisesc acum cu detalii despre avantajele produselor pe care le comercializez,o sa o fac la cererea fiecaruia si individual. Deschid lista !

Back
Sus