Buna m-am hotarat sa construiesc o barca ptr pescuit din placaj laminata cu 2-3 straturi de fibra de sticla, barca va avea undeva la 2,5 m x 1-1,2 m. Am fost la Holver Timisoara pentru placaj de ocume dupa ce am dat tel mi s-a spus ca exista, cand colo nu aveau iar cel pe care l-au avut nu a fost marin ci de exterior si mi-au oferit mai multe variante de placaj de exterior am intrebat si de tego aveau si din acesta dar la toate placajele de exterior aveu grosime de 4 sau 5 mm nu stiu de care sa iau avand in vedere ca barca va fi laminata cu fibra in 2-3 straturi credeti ca va fi suficient si placaj de 4 mm sau sa optez pe varianta de 5mm dar fabricat in china iar o alta problema pe care o pun este daca placajul va mai trebuii tratat si cu altceva inainte de al lamina cu fibra deoarece cei de la polydis mi-au spus ca nu este nevoie ci suprafata pe care se aplica trebuie numai degresata. La partea de realizare din placaj sper sa nu intampin probleme mari la constructii deoarece am un prieten ce lucreaza cu lemnul dar nu a mai construit barci si nu are idei de rezistenta placajului la acesta utilizare. Mentionez ca barca va sta pe apa 5-6 wek pe an si poate 2 saptamani in perioada concediului. Daca ati putea s-mi dati un nr de telefon sau un contact pe ymess la adresa bata01yu pentru mai multe lamuriri. Va multumesc anticipat.