Update:
Posesor mariner 4 (comandata si pe drum spre mine),inca n-am primit-o. Ce recomandati ca si motor?
Ma decisesem la un hangkai de 3,5 cp, un motor modest si de slaba calitate chinezeasca, dar in ultimul moment am decis sa anulez comanda si sa ma mai gandesc. Motorul asta e 1350 ron, nou, garantie un an de zile, o pompa de apa de schimb. Am vazut filmulete si e ok pentru ce am nevoie insa sfaturile pe care le-am primit sunt impartite si m-au cam bagat la banuieli. Motoru nu caut sa fie super scula, am nevoie sa ma tina in conditii bune 2 ani. Nu conteaza consumul sau gradu de poluare. Foarte importanta este greutatea lui. Chinezescu asta are doar 9,5 kg.
Ce alte alternative as avea? Un suzuki/mercury/mariner de 3 cai ce greutate are? Mi-e frica sa nu fortez prea tare suportul motorului si implicit urechile barcii. Barca, bineinteles, n-are oglinda ci un suport de motor atasat separat de urechile cu care e prevazuta barca.
Din forma barcii, credeti ca e posibil ca un motor mai de soi de 2 cai sa fie echivalent cu hangkaiu asta de 3,5 cai? Ma refer la viteza maxima in diverse conditii, incarcata cu 2-3 persoana, doar cu o persoana in barca, pe mare linistita, pe lac.. Care va pricepeti,dati-mi niste detalii va rog.