pentru inceput salut tuturor ; nu credeam ca exista si un loc al celor bolnavi de virusul barcilor sa zic asa
sar direct la subiect dupa ce am citit tot felul de contradictii prin forum referitor la barcile gonflabile
am achizitionat o barca gonflabila marca HONDA modelul Honwave 4
are 4 metri lungime pe 1.90 latime cu podea de aluminiu si chila gonflabila si 85 kile goala
intrebarea mea este ca sunt mai multe :
-ce motor sa pun pe ea ca sa glisesz si sa pot trage si un colac sau un ski de apa dupa mine
barca suportand pana la 30 de cai motorul
personal ma gandeam la un 8 cai in 2 timpi
iar cea mai dureroasa intrebare
CE ACTE AM IMI TREBUIESC CA SA IES CU EA PE MAREA NEAGRA COSTIER SAU PE DUNARE pe langa mal LA O DISTRACTIE
TREBUIE INMATRICULATA ? IMI TREBUIE PERMIS SAU CEVA ?
ca la vara vreau sa vin in tara in concediu
si nu am chef sa ma pomenesc cu lingaii pe cap
MULTUMESC ANTICIPAT si mii de scuze daca am deranjat sau jignit pe cineva sau daca nu am postat unde trebuia
sar direct la subiect dupa ce am citit tot felul de contradictii prin forum referitor la barcile gonflabile
am achizitionat o barca gonflabila marca HONDA modelul Honwave 4
are 4 metri lungime pe 1.90 latime cu podea de aluminiu si chila gonflabila si 85 kile goala
intrebarea mea este ca sunt mai multe :
-ce motor sa pun pe ea ca sa glisesz si sa pot trage si un colac sau un ski de apa dupa mine
barca suportand pana la 30 de cai motorul
personal ma gandeam la un 8 cai in 2 timpi
iar cea mai dureroasa intrebare
CE ACTE AM IMI TREBUIESC CA SA IES CU EA PE MAREA NEAGRA COSTIER SAU PE DUNARE pe langa mal LA O DISTRACTIE
TREBUIE INMATRICULATA ? IMI TREBUIE PERMIS SAU CEVA ?
ca la vara vreau sa vin in tara in concediu
si nu am chef sa ma pomenesc cu lingaii pe cap
MULTUMESC ANTICIPAT si mii de scuze daca am deranjat sau jignit pe cineva sau daca nu am postat unde trebuia