Admin
Administrator
Vă rog folosiţi formularul de mai sus pentru a vota BARCAHOLICUL ANULUI 2010. Votarea se va încheia în 15 Ianuarie.
În urma propunerilor venite de la voi, cei trei onorabili s-au detaşat considerabil, aşadar în votul final i-am inclus doar pe ei, am considerat că "bătălia finală" se va da oricum doar între ei.
A se menţiona că onorabilul Vali - Barcaholicul anului 2009 - la cererea acestuia s-a retras din competiţie pentru a face loc tinerei generaţii. Postările lui bine documentate au continuat şi în 2010, ceea ce-i reconfirmă renumele şi justifică propunerea lui şi în 2010.
Se acordă următoarele premii speciale pentru activitatea din 2010 pentru:
- lipan - Atelierul de vele
- solpet -Ddocumentare si informatii tehnice
- Florio & adrian.n - Delivery Grecia - Romania
- skipper - The Yacht Week
- RobertAmbrozie - Lansarea RYA în România
- ghyoc - Delivery Spania-Irlanda
- ChristianT - Operaţiunea Meridianele Tacerii
- SailingTours - Organizarea Trans-Egee
Se acordă următoarele premii speciale pentru constructiile lansate in 2010, care au fost povestite si urmarite aici:
- bratulescu
- byteworks
- impaiatul
- orafaz
- adi-d
- sspoll
- radasous
Vă mulţumesc tuturor şi sper să ne regăsim sănătoşi în 2011, cu mai multe bărci lansate şi mai multe mile pe mare!
Sărbători Fericite tuturor!
În urma propunerilor venite de la voi, cei trei onorabili s-au detaşat considerabil, aşadar în votul final i-am inclus doar pe ei, am considerat că "bătălia finală" se va da oricum doar între ei.
A se menţiona că onorabilul Vali - Barcaholicul anului 2009 - la cererea acestuia s-a retras din competiţie pentru a face loc tinerei generaţii. Postările lui bine documentate au continuat şi în 2010, ceea ce-i reconfirmă renumele şi justifică propunerea lui şi în 2010.
Se acordă următoarele premii speciale pentru activitatea din 2010 pentru:
- lipan - Atelierul de vele
- solpet -Ddocumentare si informatii tehnice
- Florio & adrian.n - Delivery Grecia - Romania
- skipper - The Yacht Week
- RobertAmbrozie - Lansarea RYA în România
- ghyoc - Delivery Spania-Irlanda
- ChristianT - Operaţiunea Meridianele Tacerii
- SailingTours - Organizarea Trans-Egee
Se acordă următoarele premii speciale pentru constructiile lansate in 2010, care au fost povestite si urmarite aici:
- bratulescu
- byteworks
- impaiatul
- orafaz
- adi-d
- sspoll
- radasous
Vă mulţumesc tuturor şi sper să ne regăsim sănătoşi în 2011, cu mai multe bărci lansate şi mai multe mile pe mare!
Sărbători Fericite tuturor!