barci mici dar frumoase

O astfel de comunitate, nepretentioasa, fara fitze, mi-as dori si eu. Unde dracu sa o gasesc, pe aici pe langa Buc.?

O astfel de comunitate, nepretentioasa, fara fitze, mi-as dori si eu. Unde dracu sa o gasesc, pe aici pe langa Buc.?

Fara sa ma laud, gasiti asa ceva pe langa Bucuresti si la mare. De obicei pe perioada sezonului noi iesim minim cu cate 3-4 catamarane Happy Cat. Oricand si oricine poate sa vina cu noi cu sau fara barca lui.
Ca cati suntem mai multi cu atat mai bine. Sper sa ne vedem incepand cu primavara 2010.

Atașamente

• IMGP0044.jpg
    IMGP0044.jpg
    47.6 KB · Vizualizări: 92
Ultima editare:
Fara sa ma laud, gasiti asa ceva pe langa Bucuresti si la mare. De obicei pe perioada sezonului noi iesim minim cu cate 3-4 catamarane Happy Cat. Oricand si oricine poate sa vina cu noi cu sau fara barca lui.
Ca cati suntem mai multi cu atat mai bine. Sper sa ne vedem incepand cu primavara 2010.

Este adevarat, ati mai lansat invitatii, dar am fost in contratimp. Sper sa onorez la anul invitatia voastra.

are dreptate Lipan. Suntem deocamdata in contratimp, dar cu siguranta ne vom sincroniza:). I-am vazut pe cei din comunitatea "Barcilor in bagaje" ( si-i felicit pentru asta) dar si pe baietii care au participat la T.I.D.

Back
Sus