Bine v-am gasit.

Silex, unde te dai in Brasov ?

Eu "am dat un google earth" si am gasit doar lacul de la Dumbravita aproape de oras, iar printre pozele de acolo e una cu un panou care zice ca e interzis sportul nautic.
Mai stiu baltile de la Codlea, dar cum nu poti sa te apropii cu masina, nu merita. Plus ca din 2 padele ai facut 2 lungimi de lac.
Tarlung-ul e interzis, ca e sursa de apa potabila.
Oltul e o necunoscuta pentru mine.

Alte sugestii ?

Mi-as pune si eu jucaria pe masina cand mai dau pe acasa.

Remi

@Alex78,
Pana la urma ce parere ti-ai format despre caiacul Bic Bilbao? Intreb si eu ca necunoscatorul pentru ca e si el pe lista mea...

@Silex
Daca ma imbrac de un caiac, putem tine legatura pentru iesiri in zona Brasov, Covasna, Prahova.

De curand am cooptat un nou pasionat de aventura care si-a cumparat un caiac Qest 10 de la Hibiscus Sport. Am facut impreuna saptamana trecuta o tura de 6 ore pe raul Olt din localiatatea Ghidfalau jud. Covasna pana la Podul Olt jud. Brasov. Am constatat cu mare surprindere ca raul Olt are trei caderi de apa de gradul 3-4 interesante pentru pasionatii de whitewater, pe care recunosc, nu am avut curajul sa le trec mi sau parut cu mult prea agresive pentru ceea ce pot in acest moment.
Remyx, Claudiu - daca vreiti putem tine legatura (0744675279) sa facem echipa, iar locuri de dat cu caiac-ul gasim o groaza

Back
Sus