De acord Adi, dar la 54 de picioare e de inteles de ce e asa agila. E a 3-a barca din poza a 2-a, dupa ce am marit poza i-am recunoscut silueta. Daca ne gandim ca patronul Hanse e si el velist racer, mai mult ca sigur ca a bagat ce-i mai bun in barcile lui, dar si scorul e corespunzator
. Ce-i ciudat e ca la Belona toate barcile stateau cuminti la cuibar, numai niste cocalari cu o troaca motorizata baraiau linistea, dar mai tarziu, pe la 3, a aparut la nord-est o panza, cred ca vreun participant la regata care si-a prelungit duminica pe apa mai spre sud.
Chiar daca m-am uitat la regata de pe mal, a fost foarte frumos, vreme superba, era si un grup de batranei francezi in excursie, care erau extaziati de priveliste, spuneau continuu "mon dieu, c'est magnifique"
. Eu o fugaream pe Cococea, ma mai uitam la iahturi, voiam sa halesc ceva la On plonge, da era cam plin. Ei lasa, chiar daca am ramas numai cu uitatu, e bine ca inca sunt copchil, mai am timp sa halesc mamaliga cu scrumbie pana am sa particip si eu la vreo regata cu vreun velier vulcanizat
.