Salutare tuturor celor ce au scris pe acest forum si-mi cer scuze pentru spatiul ocupat si eventualele greseli . Am cumparat in primavara un kaiak sevilor hudson cu care m-am plimbat pina acum 2 saptamini duar pe lacurile din jurul iasului reusind sa-l sparg de doua ori ambele dati fiind crapata camera la lipitura (nu s-a desprins ci s-a rupt) . Am injurat (made in china )si am remediat problema precizez ca camera avea o taetura de aproximativ 2 centimetri si cu toate acestea fiind unul din tuburile laterale am reusit sa merg pe apa avind duar fundul umflat si cealanta laterala .Sptamina trecuta am plecat cu ea in Sulina unde de frica sa nu se mai crape camera am renuntat s-o mai umflu la 0,08 bari si am bagat 0.06 (besica umflata) dar cred ca a meritat ,nu si-a mai mentinut forma lasinduse dar am facut ture de ore intregi cu familia ,precizez ca nu m-am rasturnat nici macar o data si am avuto inclusiv pe mare ,bratul Sulina si canale unde am stat la pescuit in ea aproximativ 8 ore cu tot cu drum. Vislele sunt luate din decatlon de unde este si kaiakul din 2 bucati la care am mai atasat inca o bucata de teava de pvc ajungind ansamblate la lungimea de 3 metri cu care m-am impacat foarte bine daca sunt putin atent nu bag nici o picatura in barca, am incercat si cu ele normale dar sincer nu mi-a placut. Am scris mai mult pentru cei ce nu dispun de bani si doresc totusi sa aiba barcuta lor, la 1400 cit am platit ieu cred ca este minimul de la care se poate pleca la un kaiak (barcuta) cele ce le gasim in magazine la preturi de 300-500 cred ca sunt de unica folosinta avind presiuni maxime de umflare de 0,03-0,06 bari. Pentru cei ce cumpara barcute in material textil cum este a mea recomand s-o umfle la presiune mica nu la cea maxima cel putin primul an (camerele sunt mai mici ca pinza dar in timp par sa se mai intinda cel putin la barca mea) Privind ce preturi sunt pot spune ca barcuta mea i-si merita banii .