@-Florio - foarte tare. Chiar caraţi chitara!
Va dati si iarna cu caiacul? N-am avut curaj pana acum!
Discutiile anterioare despre Oru Kayak sunt mai mult o mistocareala, cel putin eu asa le-am perceput.
Ma interesa pareri despre linia caiacului, daca pare/este stabil, daca fata de linia de coca, pupa/prova, gliseaza usor.
Dar am vazut cum erau modelele mai vechi. Atunci nici eu nu mi-as fi luat asa ceva, neaparat!
Per ansamblu, eu mai adun date. Am vazut toate review-urile de pe youtube (mai sunt si altele, unele favorabile, altele care par o anti - reclama) si inca nu mi-am putut forma o parare decat foarte sumara, ca e un caiac usor (asta fiind sigur).
As vrea un caiac gonflabil (numai pentru turele in Delta) si acest caiac pliabil face presiune la decizie.
Cred ca este un caiac elegant care ar putea fi cumparat de cineva foarte pasionat de caiace (genul must have). Merge luat in concediu, clar. Chiar daca nu apuci sa te dai, faptul ca stiu ca am un caiac in portbagaj parca mi-ar incalzi inima! Mai poate fi un caiac de fitness, de week-end sau de dupa-amiezi lenese cand vrei sa dai cateva ture pentru a mai face miscare si ti-e lene sa cobori ditamai caiacul rigid de sase metri.
Sau un caiac de tinut pe langa casa si seara sa dai o fuga pe lac.
Mi-ar placea sa-l am. Dar pentru a-l cumpara simt nevoia unui impuls mai strong! Am deja trei caiace pe care le iubesc maxim.
Oricum, nu l-as cumpara inainte de a vedea unul in realitate, pus mana, vazut ce neajunsuri ar avea.
Nu ma tem de materialul din care este facut. Am vazut acest material si pe alte aplicatii. M-ar interesa cum se comporta materialul dupa mai multe plieri. Din cate am vazut eu pe net, nimeni nu s-a plans, pana acum, de asta! Dar au trecut 10 ani de cand s-au fabricat primele modele. Cred ca de atunci, daca ar fi fost un punct slab, s-ar fi plans, totusi, cineva pe youtube. Este si la moda!