Multumesc. Acum astept un pret pe care sa nu-l pot refuza [emoji1]Asta e drumul... Quest 10, sa fie si sa te bucuri de el. Daca il vrei acum, ia-l, daca poti astepta pana in primavara, asteapta. Succes!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc. Acum astept un pret pe care sa nu-l pot refuza [emoji1]Asta e drumul... Quest 10, sa fie si sa te bucuri de el. Daca il vrei acum, ia-l, daca poti astepta pana in primavara, asteapta. Succes!
Salutare domnilor. Iata ca iarna trece incet, incet si eu tot nu mi-am achizitiont caiac. Si se pare ca nici nu m-am hotarat 100% asupra caicului. Dupa ce am citit sute de povestiri, dupa ce m-am consultat cu mine, dupa ce m-am consultat cu consoarta, m-am poticnit de ideea achizitionarii unui Gumotex 410C (Inflatable kayaks Solar 410 C GUMOTEX).
Din pacate pe forumurile din Romania nu am gasit posesori care sa povesteasca experienta avuta cu acest caiac si nici un comerciant care sa distribuie acest model.
Avem printre noi persoane care au avut privilegiul de a se "juca" cu acest model si care doresc sa ne impartaseasca pareri despre acesta?
Multumesc.
Multumesc pentru recomandari. Gumotex Seawave este de 3 persoane si muuuult mai scump in comparatie cu 410C. Nu stiu daca se merita mai ales ca de multe ori o sa fiu singur in caiac.
Zi excelenta.
Florio, multumesc foarte mult pentru sfaturi. Sunt constient ca un caiac rigid este net superior unuia gonflabil din toate punctele de vedere dar nu cred ca se preteaza pentru ceea ce doresc eu. Vreau ca in perioada mai-octombrie sa-l uit in portbagajul masinii. Cand am chef sa trag pe un mal si apoi sa ma relaxez timp de 1-2 ore pe ape.