caiacisti din zona moldovei : ADUNAREA

Salut

Sunt Bogdan Iftemie din IASI si caut companioni de caiac. Am un Riot enduro 12 si ma dau pe unde apuc prin zona Moldovei . Care mai aveti ambarcatiuni de genul haideti sa ne cunoastem.

Ma gasiti la YM bogdaniftemie sau bogdaniftemie@yahoo.com

Numai bine
Bogdan

Sunt si ieu prezent cu o gomfabila sevlor hidson in iasi si dupa cum spune si Bogdan hai sa ne organizam . Sunt Petrica cu numarul de telefon 0732515596.

Nu am ai vazut activitate pe topic, dar eu scriu: sint dispus la deplasari!! doar ca sint , cred , incepator!!!
Romeo 0742 13 14 11

;) eu inca nu m-am dat!! dar astept organizari. sint aproape de bacau sau piatra neamt. dar nu conteaza foarte mult asta

Eu mi-am propus de anul trecut să fac o tură pe Siret, de la Suceava la Pașcani, dar nu am reușit să găsesc timp.:mad:. Dacă se organizează ceva, mă bag și eu, numai să știu înainte de 20 a lunii precedente, să-mi pot aranja graficul de lucru. :)

Am incercat pe Siret acum doua veri cu o barcuta mica si motoras, in aval de Pascani travers AI Cuza/Halaucesti. Apa e in general mica, multe vaduri, mizerie atat de la satele riverane cat si de la multele cirezi care se imbaiaza si nu numai - e imputit de-a binelea pe alocuri. Nu stiu cum e mai sus dar n-as paria pe ceva mai bun.
Lacul Izvorul Muntelui e cea mai buna optiune dar nu e de o zi, pentru ieseni o balaceala ar merge la Trei Iazuri cred?
Si e Bistrita bineinteles pentru un parcurs montan, primavara cand e apa.

Hello, Moldova include si Galatiul, nu? :)
Sunt cateva caiace si barcute pe aici, la Dunare, iar in cazul in care coborati spre mare, tzipati...! :)
Eu incerc sa-mi vand caiacul, dar daca nu reusesc, il pun iar pe apa...!

Am incercat pe Siret acum doua veri cu o barcuta mica si motoras, in aval de Pascani travers AI Cuza/Halaucesti. Apa e in general mica, multe vaduri, mizerie atat de la satele riverane cat si de la multele cirezi care se imbaiaza si nu numai - e imputit de-a binelea pe alocuri. Nu stiu cum e mai sus dar n-as paria pe ceva mai bun.
Lacul Izvorul Muntelui e cea mai buna optiune dar nu e de o zi, pentru ieseni o balaceala ar merge la Trei Iazuri cred?
Si e Bistrita bineinteles pentru un parcurs montan, primavara cand e apa.

Cum spuneam- nu sint departe de Lacul Izvorul Muntelui - 60km, asa ca daca vreti sa veniti pot vorbi de cazare , etc

Ieri, destul de tirziu in dupaamiaza, am descoperit, Lacul Lilieci, nu departe de Bacau. O minunatie de loc! Din pacate nu am poze facute, am plecat fara prea multe pregatiri, dar am ramas impresionat de loc: aproape o delta!
Daca sint doritori de plimbari pe acest lac, eu ma alatur oricind grupului.
0742 13 14 11
romeo

Ma alatur si eu grupului, cand se dezgheata apele :) Pana atunci poate reusesc sa mai termin un caiac.
Pot fi gasit la 0724534389
Bogdan

Sambata 22 martie 2014, voi face o tura pe Siret , cu plecare de la Nanesti pod si sosire la Serbestii Vechi sau Trecere bac Galati, in functie de timp si de resursele fizice. Pentru cei ce pot si vor sa ma insoteasca in acest maraton pun la dispozitie kaiacele si tot echipamentul necesar la intrarea in traseu. Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0745231363.

Back
Sus