Caiacul lui Guzi - de 17 picioare

Guzi bacsi, ma tem ca tre sa fac o tura spre un Shearwater de la Klausenburg la Galatzburg sau Bucuresti la nea Buciu, sa-l incerc. Sa vad cum e. Nu sunt familiarizat cu pozitia aia cu picioarele intinse. Cred ca m-as simti livrat(geliefert) si precis instabil. Cand te sprijini in Bulkhead, picioarele sunt intinse sau flexate?

eu sunt 172 la 74 kg. si eu schimb pozitia din cracanat,in genunchi apropiati mai ales la apa linistita. si inapoi cand peisajul devine aprig.

Nu ajungi cu picioarele intinse pana la bulkhead. Poti tine genunchii usor flexati si sub aripioarele alea de la intrarea in cockpit. Dar si eu si Buciu am renuntat la alea pt confort. Oricum ar fi, tot am unde sa reazem genunchii, in interior la o adica. Din cauza asta am si renuntat la aripioarele alea.

aripioarele sunt undeva pe marginea laterala a cokpit-ului? scuza insistenta dar.... poate ai o poza cu detaliul respectiv?

klimm daca a renuntat la ele nu prea are ce sa pozeze, si eu la fel. Dar cred ca pe site-ul celor de la CLC se gaseste vreo poza in regula. Esti invitatul meu pentru o tura cu searvateru, numai sa nu pici in vremea campionatelor(5-13 august)

4 guzi: poate tu nu te rezemi de bulkhead

Ma bag si eu: eu am folosit si probabil voi folosi mereu aripioarele "knee braces", chiar si la tandemul meu, deoarece ma fixeaza mai bine in scaun cu multiple efecte directe, ce sunt usor de intuit. Asa ma simt una cu caiacul, simt ca ma "trag eu" prin apa si nu ca duc eu caiacul, iar el pe mine (sa zicem ca pozitia este impersonala).

Eu nu am renuntat la aripioare, dar nici nu le-am folosit vreodata (i.e. nu am stat niciodata in caiac altfel decat cu crengile intinse).

Atașamente

• aripioare.jpg
    aripioare.jpg
    99.2 KB · Vizualizări: 115
multumesc pentru efort Orafaz, m-a dumirisem deja cu postul lui Vincentiu, acum sunt overdumirit :)
Linia rosie era pentru mine!

Linia rosie era un tertip de marketing, incercarea de a masca defectele de fabricatie in perspectiva unei viitoare vanzari. Deci, clar: poza e photoshopata.

Intrebari pentru mesterul Guzi: Lacul nuantat a fost aplicat (banuiesc) dupa rasina ? Ce tip ai folosit?

Intrebari pentru Guzi: Lacul nuantat a fost aplicat (banuiesc) dupa rasina ? Ce tip ai folosit?

Lacul nuanţat folosit a fost un"danke", dacă nu mă insel, şi a fost cumpărat de la Praktiker. Sunt pline rafturile cu produse de acest soi, cu tot felul de nuanţe, sa tot alegi...

pai sa faci, ca asa merge la lucrarile mari, o carticica cu poze, etape, etc....
semnata de constructor...

Back
Sus