Canicula

Vali:
"O sa avem o vara de n-o sa stim unde sa ne ascundem de parjol . Eu inca ma bucur de racoarea de afara, nu vreau sa ma gandesc ce calduri infernale urmeaza..."

Salut Vali.
De unde stiai asta pe 28 iunie 2010?

Salut Thor :). Din experienta mea, in fiecare an exista asemenea perioade, in fiecare an mai fierbinti. Cred ca suntem norocosi ca varful de canicula e acum, la mijlocul lui august, si nu a fost in iulie. Pana acum, de-a lungul verii organismul s-a adaptat treptat la temperaturile ridicate, deci suntem mai pregatiti, nu cum era in jurul datei de 10 iunie, cand primul val de canicula a dat multa lume peste cap. Singurul neajuns e ca totusi valul actual dureaza mai mult ca de obicei, insa si cand se va termina, va fi ultima canicula din vara asta. Asa ca, decat sa ne gandim prea mult la caldura, mai bine facem o baie la stropitoarea din curte, si la umbra marului din gradina vegetam citind despre calatorii pe mare, sau conversam cu prietenii barcagii prin intermediul minunii numita world wide web :).

Corect dar la Mare stau la umbra aerului conditionat pentruca in curte este infernal.
O seara placuta iti doresc.

Back
Sus