Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daca tot e scump sa cari materiale de constructii pana acolo, dece nu faci o fundatie de beton mai inaltata, bine izolata, pe care sa construiesti o casa din paianta cu acoperis de stuf. Am eu o senzatie ca nu din intamplare se construiesc asa casele pe acolo, cam de cand s-au asezat oamenii prin locurile alea. Iar daca vrei sa fi mai avangardist, o poti face din baloti de paie(desi cred ca te cam omoara transportul lor pana acolo) tencuiti cu pamant amestecat cu var. Si ca sa stai si linistit faci structura de rezistenta din lemn pe care sa descarce acoperisul care oricum nu este greu. In cei 90 mp poti sa faci lejer 3 dormitoare, un living si doua wc cu dus si alte spatii de depozitare, iar bucataria o faci afara in cadrul unui foisor alaturi de un cuptor si cel mai bun prieten al romanului, GRATARUL.
Ma rog... asta e visul meu.
Doresc sa construiesc o casuta in Sf. Ghe. pe o suprafata de 90 mp (construibili, teren 300). Nu ma hotarasc insa cum sa o fac; cum sa o concep, cate camere, terasa, bucatarie, standarde.... etc (buget de om normal).
Ideea este ca doresc sa o fac pentru mine si prietenii mei insa nu exclud posibilitatea ca, in perioadele in care eu nu voi fi acolo sa o inchiriez in conditii pe care le-as agreea si eu.
As aprecia enorm cateva idei, mai ales ca pe acest site sunt numai cunoscatori si fiecare nu cred ca ar spune nu unei astfel de provocari.
Pertinent si la obiect, Florio! Se cunoaste ca esti de meserie! La fel de plictisiti ar trebui sa fie barcagii si de celelalte oferte de cazare din delta, nu? Am initiat aici aceasta discutie pentru a culege cat mai multe idei si impresii... cum ar vedea fiecare casa SA de vacanta pentru ca stereotipul unei pensiuni sau a unui hotel, de multe ori, nu contribuie la implinirea conditiei de turist. Evident ca nu conditiile tehnice, de structura, interdictii, etc fac obiectul acestui demers. Pana la demararea proiectului
(maine ma vad cu arhitectul) va trebui sa conturez locatia. Si.... barcagiu sunt si eu (fara vele, deocamdata)... altfel... nu eram aici.
Am in vizor si varianta FE, desigur.
90 mp este dimensiunea maxima pe care pot construi!