Catamaran SeaEagle Sailcat + Suzuki 4CP 4T

Sper sa prind inceputul sezonului cu Lynx-ul, si cum trebuie ceva fonduri trebuie sa scot la vanzare barcuta precedenta.
E vorba de SeaEagle Sailcat 14sc, catamaran gonflabil de 14 picioare, material Denier, vela latina. E cumparat direct din SUA in toamna anului 2008, are la activ 2 ture in Delta si cateva pe un lac de langa Suceava. Povestirea unei ture in Delta, din primavara 2009, este aici: Weekend in Delta Dunarii 22-24 mai 2009.
Barca e in stare foarte buna, doar un petec in virful unui corp ca urmare a unui razboi de-o noapte cu pontonul de la Gura Portitei.
Se da cu pompa de picior, vasle, geanta pentru barca si sac pentru accesorii.

Motorasul este Suzuki 4CP in patru timpi, cumparat de nou tot atunci, are sub 50 de ore de functionare, rodajul facut ca in manual, si revizia de 20 de ore efectuata la dealer. Se adauga un bonus de peste 20 de euro, o elice nou nouta, ulei de motor, ulei de cizma cu kit de umplere.

Ambele sunt tinute uscate, in interioare incalzite.

Pretul: tot pachetul la 2200 de euro, ceea ce inseamna o reducere substantiala fata de preturile de noi, la un timp de functionare redus, uzura mica.
Aaa, nu comparati cu nimic de la concurenta, caci va veti speria (de concurenta).

Posibilitate de plata in 2 rate.

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.

Desi as prefera la pachet, sigur ca se poate si asa. Motorul numai, 750 de euro - nu uitati de bonusul de peste 200 euro!

Reducere pentru Salonul Nautic International Bucuresti!

Pret nou, 2000 de euro tot pachetul, sau 700 de euro motorul si 1300 euro barca!

Pentru o scurta comparatie, cea mai accesibila oferta din clasa aceasta, Grabner Happy Cat Light 3D, este peste 4000 euro, fara motor!

Daca e cineva interesat sa vada marfa, maine 25 februarie voi fi cu marfa la Bucuresti.
Barca e arvunita (dar barcaholicii o pot admira probabil caci cumparatorul e de-aici), ramane in principal motorul.

Numai 700 euro pentru motor sub 50 de ore, inclus bonus de 200 euro. Motorul nou e 1400 euro.

Pentru cei care nu au permis cat. D cel putin, reamintesc ca pot conduce legal barci cu motor de pana la 3,68 kW (4.93 CP). Deci 5 CP e prea mult.

Stop! S-a adjudecat în favoarea subsemnatului.:rock::iupi::D
Da fraţilor, de câteva ore sunt fericitul proprietar al sailcat-ului.:sail:. Am intra în rândul barcaholicilor cu barcaz.
Pe 10 martie se împlineşte un an de când am intrat pe forum şi am afişat primul meu post legat de Happy cat.
Din toamnă mă tot gândesc şi răzgândesc dacă să-l iau sau să-mi fac o barcă, poate unii ştiţi, vroiam să-mi fac un skiff ca al Împăiatului. Dacă mă apucam de făcut nu ştiu dacă mă dădeam cu barca mea anul ăsta.
De când l-a scos la vânzare byteworks, deci de aproape doua saptamani, mă agit sa fac rost de bani să-l plătesc cu banu' jos. Din octombrie tot am avut discuţii pe PM cu fostul proprietar pe aspecte legate de performanţe. De altfel tot atunci îmi şi făcuse o ofertă.
Recunosc, spre ruşinea mea, am vrut să profit de salonul nautic, am bănuit că va veni la Buc. şi nu vroiam să vină cu maşina în gol.
Primii care au aflat sunt menestras şi florio, cu care ne-am întâlnit la salon, pe care îi salut încă o dată si pe care ii rog să mă scuze că nu am mai stat de vorbă, căci eu mă grăbeam.
Oricum rămâne să ne vedem sâmbătă într-un cadru lărgit.:noroc::noroc:

Ultima editare:
Vestea asta vine ca o ... Hotarare Judecatoresca !
:ole:
... Vorbesc cu Ursitoarele sa va harazeasca emotii si bucurii cat cuprinde !:noroc:

Stop! S-a adjudecat în favoarea subsemnatului.:rock::iupi::D
Da fraţilor, de câteva ore sunt fericitul proprietar al sailcat-ului.:sail:. Am intra în rândul barcaholicilor cu barcaz.
Pe 10 martie se împlineşte un an de când am intrat pe forum şi am afişat primul meu post legat de Happy cat.
Din toamnă mă tot gândesc şi răzgândesc dacă să-l iau sau să-mi fac o barcă, poate unii ştiţi, vroiam să-mi fac un skiff ca al Împăiatului. Dacă mă apucam de făcut nu ştiu dacă mă dădeam cu barca mea anul ăsta.
De când l-a scos la vânzare byteworks, deci de aproape doua saptamani, mă agit sa fac rost de bani să-l plătesc cu banu' jos. Din octombrie tot am avut discuţii pe PM cu fostul proprietar pe aspecte legate de performanţe. De altfel tot atunci îmi şi făcuse o ofertă.
Recunosc, spre ruşinea mea, am vrut să profit de salonul nautic, am bănuit că va veni la Buc. şi nu vroiam să vină cu maşina în gol.
Primii care au aflat sunt menestras şi florio, cu care ne-am întâlnit la salon, pe care îi salut încă o dată si pe care ii rog să mă scuze că nu am mai stat de vorbă, căci eu mă grăbeam.
Oricum rămâne să ne vedem sâmbătă într-un cadru lărgit.:noroc::noroc:
miine(simbata) te asteptam cu damigeana sa o uzi!damigeana aia de sticla cu impletitura de nuiele,sa nu se sparga in masina!sa va plimbati fericiti pe riuri,lacuri,mari si pe alte lichide!:ahoy:

Si eu multumesc lui Lipan pentru afacere, si-i doresc sa aiba multe bucurii pe apa.

A ramas motorul, nu ma supar daca mai sta la mine, sa am cu ce impinge Lynx-ul pana-i gata greementul. Daca-l vrea cineva totusi, imi calc pe inima si-l dau :D

650 euro numai, special pentru barcaholici, cu un bonus de 200 euro elice noua de rezerva, ulei de motor, de cizma, kit pompa de ulei cizma.

Azi motorul e ultima zi in Bucuresti, pana pe la amiaza, tel. 0721.000.470.

Multumesc pentru urari.

Nea Nicule, acum am inteles eu de ce pomeneai matale de o damigeana la intalnirea de la Gil. As fi dat si doua dar aveam spionul cu mine si nu stie inca toata lumea (familia) ca mi-am luat catamaran.

DOMNULE Gigi nu ma mai domniti atat, e suficient Lipan.

Imi pare rau smokey ca nu ne-am salutat macar, la salon. Cand m-am intalnit cu florio mi-a spus ca tocmai ce ai plecat.

Multumesc si eu byteworks pentru afacerea care am facut-o impreuna. Nu am idee sa se mai fi facut o afacere asemanatoarea intre forumisti. M-as bucura sa fie prima.

Ultima editare:
Te mai felicit odata pentru achizitie, Lipan !! Multe weekend-uri calare pe catamaran, cu ochii dupa vant !
Sunt convins ca deja stai ca pe ace , cu gandul la o prima iesire :).
Sa ma tii la curent, ca viu sa te vaz !

Back
Sus