Happy Cat 3D Light
Bine v-am gasit fratilor in ale velierelor. E primul meu post pe acest forum.
Am fost si eu vineri la salonul cu fitze. Mi-a placut Happy cat-ul si am ramas cu gandul la el.
Pana acum nu am gasit ceva mai ieftin, care sa nu necesite investitii suplimentare (remorca, spatiu de depozitare, licente, permise, etc.), sa-mi permita sa ma duc oriunde cu el si sa stau cateva ore pe apa.
Imi va lua timp mult pana o conving pe colega de camera sa investesc 4000 de euro in visul de a merge cu o barca purtata de vant. Si asa cand i-am spus ca imi trebuie vreo 8000 de euro (pentru ca 4000 sa para o suma rezonbaila) sa cumpar Happy cat-ul mi-a spus ca asta este pret de "pus sub interdictie" (pt. nejuristi - punerea sub interdictie este o masura care se ia in privinta persoanelor care nu pot sa-si poarte de grija, adica nebunii, debilii, paranoici - cei care sunt internati la Balaceanca - langa lacul ...!!!! Cernica).
Cui ii mai place Happy cat-ul, sau Hobie Cat-ul, cataramanele ieftine si usor de transportat si depozitat? Cine are unul?
In primul rand dati-mi voie sa va salut. O sa incerc sa va fac o mica descriere a catamaranelor Happy Cat, pentru a va putea face o idee mai buna si sa luati decizia corecta in achizitionarea ambarcatiunii pe care o doriti.
In primul rand firma Grabner (cea care produce Happy Cat) produce astfel de catamarane de aproape 50 de ani. In tot acest timp au reusit sa-si perfectioneze catamaranele si sa ajunga la un rezultat maxim, atat pentru novicii in navigatie cat si pentru cei cu experienta.
O sa va enumar cateva din calitatiile catamaranelor Grabner, calitati pe care nu o sa le regasiti la alti producatori la nivel mondial:
-Grabner este singurul producator de catamarane cu flotoare gonflabile care a reusit sa obtina forma de "V" la prova (toti ceilalti producatori confectioneaza flotoarele sub forma de "banana"). Aceasta caracteristica mareste considerabil viteza pe conditii de vant constant si reduce "spalarea" provei de valuri. Cea mai usoara dintre brize pune ambarcatiunea in miscare.
-Grabner este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni fabricanti de barci de rafting. Materialul pe care il foloseste Grabner in fabricarea ambarcatiunilor este un material special (singurii care folosesc cauciuc natural) care trebuie sa reziste tonelor de presiune exercitate de apele involburate de munte si curentilor care te arunca in muchii de stanca. Va spun acest lucru deoarece acest tip de material se regaseste si la flotoarele gonflabile ale catamaranelor Happy Cat. Daca doriti sa va documentati mai mult accesati
http://www.barciinbagaje.ro/index.x...ting_peridoc=Informatii+Utile&id_categorie=44
-Grabner sunt primii la nivel mondial care au reusit sa sa ajunga la presiunea de umflare de 0,3 Bari (practic flotoarele sunt aproape la fel de rigide ca si cele fabricate din fibra de sticla).
-Durata minima de viata a flotoarelor este de 20 ani. La nivel mondial se regasesc ambarcatiuni produse de Grabner care si dupa 20 de ani de exploatare sustinuta isi pastreaza caracteristicile intacte.
-Catamaranele Grabner in comparatie cu alte produse similare sunt singurele care pot sa navigheze fara probleme in conditii de vant grad 6 Beaufort (am film care sa demonstreze acest lucru, filmul fiind facut pe Marea Neagra in conditii de vant grad 6 si valuri de 1,5 m).
-Viteza catamaranelor Grabner este legendara, ele putand cu usurinta sa ajunga la 14 noduri si chiar peste.
Pentru vizionarea de filme cu catamaranele Grabner accesati urmatorul link:
http://www.barciinbagaje.ro/index.x...ran_vele_rafting_peridoc=Vele&id_categorie=21
Atunci cand doriti sa faceti o astfel de investitie trebuie sa luati cea mai buna decizie. Poate ca acum sunteti novice in ale navigatiei, dar cu certitudine in timp o sa va doriti o ambarcatiune cu care sa obtineti performanta, siguranta si placere maxima. Catamaranele Grabner va pot oferi toate aceste lucruri la un pret de achizitie mic in comparatie cu alte ambarcatiuni si cu avantaje net superioare. Nu uitati ca il puteti transporta si depozita intr-un spatiu extrem de mic, economisind timp si bani.
O sa postez cateva poze sugestive pentru sustinerea afirmatiilor de mai sus.
Sper sa ne intalnim cat mai curand pe apa!