Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Aveti idee de ceva metoda de facut un catarg din lemn, aprox 5m, din 2 parti? Catargul sta singur in picioare, nu are sarturi sau straiuri.
Ma gandesc sa-l fac demontabil, sa nu umblu cu oiştea pe masina cand o transport.
Aveti idee de ceva metoda de facut un catarg din lemn, aprox 5m, din 2 parti? Catargul sta singur in picioare, nu are sarturi sau straiuri.
Ma gandesc sa-l fac demontabil, sa nu umblu cu oiştea pe masina cand o transport.
Duraluminiu din Obor
Poti sa detaliezi?
Tocmai acum cind poti folosi unul dintre furcheti pentru gaff? Si cind ma bucuram si eu ca in sfirsit voi avea un coleg de greement pe forum.Cred ca pana la urma voi renunta sa inot impotriva curentului si voi face un clasic lug.
ei nu dau si specificatii la rezistenta mecanica a tipului asta de profil?Pana la urma ce parare aveti despre un catarg facut din aceste profile ? Ca in postul anterior nu am pus si sectiunea , lungimea maxima este de 6 m , asta insemnand vreo 11 Kg pentru varianta de 40*40 mm . Problema e daca rezista la tensiuni petru ca partea de "sina" , este rezolvata foarte bine . Exista si o varianta cu sectiune circulara si o varianta mai usoara dar zic ei nu prea uzuala , dar aia are doar 1,37 kg/m la seciune de 40*40 .
Cumparat prin cineva care are o intrare la ei cred ca se poate face si ceva mai ieftin si daca ne apropiem de un 10euro/m cred ca ar merita , decat sa bricolam pe acasa .
eu am mereu treaba pe la Color Metal si asa e ;chiar nu mai aduc profile de catarg!vreo firma care sa comercializeze profile de catarg nu exista?
am gasit pe forum o referinta catre color metal, dar ei zic ca nu mai aduc.
www.tech-con.ro
astia aduc la noi , am vazut prin catalogul lor formule pentru calculul torsiunii , dar pentru mine e ceva paralel pentru ca degeaba as calcula torsiunea daca nu stiu ce forte ar putea sa se desfasoare acolo .
exista si profilul asta circular care ar fi mai indicat , dar mai departe e de studiat sau de vorbit cu ei , pentru ca e posibil sa aduca destul de greu anumite profile , daca nu e cerere .
http://ro.wikipedia.org/wiki/Scara_Beaufort
am gasit tabelul asta pe net .
- o vela de 10mp si un vant moderat 20km/h rezulta doar 20 kgf??
va rog sa ne lamuriti si pe noi.. aspirantii!!!