Cazare Calimanesti

stavride

Mediterraneus Ponticus
Buna ziua,
doresc sa ajungem in Caciulata (un grup de 15-16 persoane). Stiti cumva un loc de cazare raport calitate/pret foarte bun? Pensiuni, poate motel, poate hotel.
Multumesc.

In titlu am scris gresit Calimanesti. Nu stiu sa modific... Corect este CACIULATA.

Ultima editare:
Salut!Eu sunt din Valcea si pot sa te lamuresc ca tot una e Calimanesti sau Caciulata vin una dupa alta la distanta foarte mica 500 m ,cazare gasesti peste tot sun pensiuni si cateva hoteluri mastodont din epoca de aur ceva renovate dar ar fi bine sa intrebi si sa cauti pe net ca am trecut ieri pe acolo si este destul de plina statiunea ca a inceput sezonul tratamentelor,ceva anume nu stiu sa-ti recomand.Bafta!

Multumesc. Inainte sa fac o alegere de pe net, la intamplare, cautam recomamdari. Multumesc pentru raspuns.

cazare gasesti peste tot sun pensiuni si cateva hoteluri mastodont din epoca de aur ceva renovate dar ar fi bine sa intrebi si sa cauti pe net ca am trecut ieri pe acolo si este destul de plina statiunea ca a inceput sezonul tratamentelor,ceva anume nu stiu sa-ti recomand.Bafta!??

cazare gasesti peste tot sun pensiuni si cateva hoteluri mastodont din epoca de aur ceva renovate dar ar fi bine sa intrebi si sa cauti pe net ca am trecut ieri pe acolo si este destul de plina statiunea ca a inceput sezonul tratamentelor,ceva anume nu stiu sa-ti recomand.Bafta!??

Asta e tot de ăla cu botu'

Back
Sus