Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salut tuturor !
Am si eu doua intrebari pentru voi
CARE VA ESTE BAUTURA PREFERATA ? :iupi:
on shore si offshore ...
DE CE ?
Eu unul prefer whisky si vinul rosu!
:noroc: tuturor
Caipirinha, bautura nationala a Braziliei, cocktail facut din Cachaça (tuica din trestie de zahar) combinat cu, lamii verzi, zahar si gheata. Este ca o limonada cu steroizi .... la un moment dat realizezi ca nu te mai poti ridica de pe scaun .... si nu taie senzatia de sete fir-ar ea sa fie ..... Varianta buna cu maracuja (fructul dragostei) ..... Plus beneficiul ca nu-ti aduci aminte cum sau unde ai ancorat barca ...
Margarita, bautura mexicana, la fel de nociva (pardon ... igienica) .... Tequila (tuica de agrave, un soi de cactus ce creste in pe linga Guadalajara) la care se adauga suc de lamii verzi, zahar si gheata pisata .....
Am constatat ca la sud de Georgia .... oamenii se dau in vint dupa lamii verzi .... O fi determinismul geografic ....
Nu exista pasionat de ambarcatiuni nautice care sa nu fi auzit de Pusser's Navy Rum.
Va aducem la cunostinta ca de anul acesta romul Pusser's este si in Romania.
S.C.STERLING GRUP ,firma pe care o reprezint, esti unic importator al acestui rom.
Pentru detalii va rog sa accesati www.pussers.com.
Daca va ajuta cu ceva, un comunicat primit pe adresa de contact a forumului:
Si cari toate astea pe barca??? Nu-i rau la tine!
Spune-le si tu sa puna de-o degustare! Noi participam bucurosi; poate asa ne si vedem la fata!