Salutare. A venit momentul să trec de la caiac la ceva mai serios. Nu o lungesc prea mult, cum și cât am tot socotit și calculat ca să nu vă plictisesc, dar am ajuns la concluzia că cel mai bine mi s-ar potrivi un trimaran. Și dintre toate trimaranele pe care le-am văzut și citit, o grămadă, cred că W-17 mi se potrivește cel mai bine. Ce e mai important – este că are doar 185-200 Kg, asta înseamnă că pot să-l trag singur la mal ori pe unde m-aș afla în călătoriile mele, ușor de manipulat, de transportat, și în final, de ce nu, puțină greutate înseamnă costuri mai puține la fabricația lui.
Nu am construit până acum nicio ambarcațiune, voi lua totul de la zero, dar nu mă tem de asta. Sunt pe YT grămezi de filme și informații.
Încă nu am cumpărat planurile trimaranului, am zis că să postez mai întâi aici unde sunt oameni foarte experimentați care mi-ar putea sugera sau m-ar face să văd greșelile începătorului, cu siguranță că există, sau poate pur și simplu am făcut o alegere proastă ( am obiceiul ăsta) și există alte opțiuni mai bune.
Așa că, dragi colegi, liber la sugestii și comentarii.
Nu am construit până acum nicio ambarcațiune, voi lua totul de la zero, dar nu mă tem de asta. Sunt pe YT grămezi de filme și informații.
Încă nu am cumpărat planurile trimaranului, am zis că să postez mai întâi aici unde sunt oameni foarte experimentați care mi-ar putea sugera sau m-ar face să văd greșelile începătorului, cu siguranță că există, sau poate pur și simplu am făcut o alegere proastă ( am obiceiul ăsta) și există alte opțiuni mai bune.
Așa că, dragi colegi, liber la sugestii și comentarii.