doritorii sunt rugati sa arunce cate o parere pertinenta sau nu,bineprimite toate!:skip:
Atașamente
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
1.bine ca v-am gasitBine ai venit pe forum!
De ce dubla motorizare?
:ahoy:Bine ai venit!
Ma intereseaza si pe mine partea cu motorizare electrica. Scrie mai multe!
hmmm tot!!!mda....Tot!
[lungit la 10 caractere]
nu stiu ,trebuie???!!!!:sail:Pare-se ca-ti va trebui permis ca sa conduci hardughia pe mures sau ma insel?
CARE MOTOR IL PUI PE SAPCA???ALA DE CARE ZICEAM EU DE TERMOCUPLA CARE ARE 300WATT SAU CELALALT DE 500WATT PE CARE IL AM SI AMANDOUA CANTARESC MAI MULT DE 3KG,TARE AS VREA SA TE VAD CU ELE PE SAPCA,asta daca nu cumva te referi la cel din poza care este un motor seria 400 si care nu consuma in sarcina mai mult de 16-17 amperi si nu are putere mai mare de 100watt ,poza aceea am afisat-o doar ca si exemplificare a sistemului de turatie variabila si ce se poate folosi pt a obtine un control variabil al turatiei.Motorul ala il poti folosi ca ventilator pe sapca nicidecum sa antrenezi hardughia cu el.
Uita-te la subiectul deschis de "gandacul" cu barca de 220V ca acolo ii dadusem o solutie "la cheie" pentru antrenarea electrica.
la 653 euro gasesti gata facut nu mai trebuie sa te deranjezi cu nimic,regulatorul mai sus mentionat este foarte slab nu rezista in timp,oricum daca vrei sa fi Gigi Contra sa sti ca poti......Levy; a spus:Motor electric 1000W,36V-166€
Regulator electronic pt. motor-136€
Releu de inversare a polaritatii pentru mers inainte-inapoi-25€
3 Acumulatori de 12V-60A aproxim.-200€
Costuri de transport Germania aprox.-25€
Total-652€ fara barca cu barca cu tot cam 1000€ toata distractia.
NU AM ELICE m-am gandit sa fac una dar nu stiu cum ,vroiam sa intreb si despre asta daca stiti voi ce si cum?!orice sugestie sau sfat sunt bineveniteAi elice? Sau te gindesti sa-ti faci una?
spune sa vedem,incerc,e musai...Aveam eu o idee, dar e netestata, te incumeti?