Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu-i spunea Constanta pe atunci? Acum este Corsarul dar se vede inca numele vechi. Mie-mi plac la nebunie bijuteriile astea din lemn masiv. Mai erau ambarcatiuni din fibra dar asta era cea mai frumoasa. Iata cateva din celelalte:
gresesti. la bloc e o plictiseala de moarte.Catamaranul e un Lagoon 440. O frumusete, dar parca nu e nici o diferenta intre locuitul la bloc si cel pe catamaran. Poate tocmai asta e scopul.
Cine are asemenea balcon mare la bloc?Catamaranul e un Lagoon 440. O frumusete, dar parca nu e nici o diferenta intre locuitul la bloc si cel pe catamaran.
Exact. S-a constatat ca majoritatea barcilor petrec navigand sub 10% din timp si atunci onor producatorii s-au intrebat pe buna dreptate care mai e scopul produselor. Si au rectionat in consecinta.Poate tocmai asta e scopul.
florio, nu e a lui flutur ala cu politica, asta e seful gunoierilor din navodari parca !
Si a fost a luiperinni ala de la casa auto si aia cu robinetzi
Pai ia deschide un topic separat, poze si povestiEu am reusit sa ies din fericire, sa ma bucur de o mare montata , iar la intoarcere am intalnit un prieten pe chei .