Admin
Administrator
Robert, din descrierea situatiei la Bavaria ai proiectat indirect un pic de imagine negativa asupra altor marci (ex: Hanse), asadar trebuie sa acceptam un drept la replica din partea celorlalti dealeri - daca si ei doresc acest lucru, bineinteles.
Pentru ca este o discutie mai larga (si sper sa se lase fara scantei) am deschis acest thread separat.
Trebuie sa fiu impartial, iar dreptul la replica este acelasi pentru toata lumea. Imi dau seama ca este un subiect delicat, deci va rog sa pastrati decenta si pe cat posibil sa argumentati (mai ales unde sunt cifre) cu surse credibile si verificabile de catre toata lumea, pentru a nu isca discutii.
Pentru ca este o discutie mai larga (si sper sa se lase fara scantei) am deschis acest thread separat.
Trebuie sa fiu impartial, iar dreptul la replica este acelasi pentru toata lumea. Imi dau seama ca este un subiect delicat, deci va rog sa pastrati decenta si pe cat posibil sa argumentati (mai ales unde sunt cifre) cu surse credibile si verificabile de catre toata lumea, pentru a nu isca discutii.
Din pacate santierele care au anuntat oficial ca au probleme sunt fie santierele mici ( Dehler , Etap , Hanse ) sau cele destul de tinere pe piata
( Poncin Yachts - Harmony - evitarea falimentului ) si carora le-au scazut actiunile dramatic ( - 86% in cazul Hanse ) si care cauta investori si solutii . Dar si pentru ele vor fi solutii civilizate . Se vor face fuziuni , achizitii , schimbari de actionariat , ca pe orice piata in miscare .
HanseYachts is using the shorter week to try to and hold its workforce together. The boatbuilder may take advantage of the government proposal to extend the current six months of truncated hours, Potthast said, adding that there are no plans to reduce the workforce further.
Yacht builders throughout Europe have been hurt because of lower demand for more expensive leisure activities such as sailing. Beneteau last month said it expects a 'pause' in profit growth as customers rein in spending on its yachts. The company also said temporary lay-offs affecting a total of 3,500 workers would begin this month.
Multumesc pentru reply! Interesant, nu am stiut ca Hanse a scazut cu 86%.