Salut purjulius, cred ca e foarte important ca designerul care vinde planurile sa asigure back-up-ul necesar constructiei, fiindca el e cel mai in masura sa dea cele mai competente indicatii. Nu stiu despre Van de Stadt, dar din ce am vazut pana acum pe forumurile de afara, Dudley Dix este foarte renumit pentru ca asigura back-up-ul constructiei barcilor ale caror planuri le vinde, care sunt cam pe acelasi segment cu Van de Stadt. Si eu am cumparat de curand un plan pentru lucrul in lemn stratificat cu epoxy, si acum comunic cu designerul pentru alegerea celor mai bune esente lemnoase la osatura si bordaj, ca daca ma iau dupa forumuri imbatranesc si nu-mi mai vad barca

.
Mare grija la lucratorii care vor "baga" la iaht, faptul ca sunt tamplari nu ii califica la o asemenea intreprindere, multi au naravuri nasoale, si eu personal evit cat pot asemenea oameni, de obicei sunt foarte obtuzi si vehementi in pareri.
Iar despre autorizarea constructiei, nu e o chestie foarte complicata, cu toate ca e indicat sa iei legatura cu ANR
inainte de a achizitiona planurile, ca sa stii care sunt pasii. Faptul ca designerul e din Europa cred ca nu-ti va crea probleme la autorizare si inmatriculare, singura mea rezerva fiind ca de obicei evit sa ma bag in seama cu firme prea "prestigioase", care trateaza cu clientul de pe un piedestal propriu (vezi cazul Bruce Roberts).
Eu iti doresc succes, insa ia in calcul un buget de timp si financiar superior celui estimat, fiindca mai ales din cauza lipsei de experienta la noi in domeniul asta, intarzierile si cheltuielile suplimentare vor fi inerente.