Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
@Smokey
@CrocodiluDiluDilu
Da te rog clic pe poza cu caiacul RIOT si intri in albumul meu de pe "photobucket".Se incarca in cateva secunde un filmulet de cca. 30 secunde, cu Riot-ul, dupa care ,daca vrei ,da "next" in partea dreapta-sus a ferestrei de prezentare a filmuletului si urmeaza vreo 200 de poze facute pe perimetrul lacului, atat cu latura salbatica cat si cu cea "civilizata".Imi cer scuze, nu ma pricep la calculatoare, nu am rabdare, iar varianta cu "photobucket-ul" am gasit-o cea mai simpla, pentru postat poze si filme.
Majoritatea pozelor sunt facute din caiac.Daca ai suficienta rabdare sa le vezi pe toate, poti spune ca ai facut deja o tura pe lacul Cincis.Distractie placuta!
P.S. La apa te poti lansa din mai multe locuri, fara probleme, asta o hotarasti la fata locului, iar cortul se poate instala in camping sau in jurul lacului unde doresti(mai putin de la camping inspre coada lacului unde sunt casele de vacanta).
Sunt din Calan si recent am descoperit acest sport ca fiind foarte frumos.As dori sa-mi cumpar un caiac dar inainte as vrea sa mai incerc cateva caiace.Inchiriezi cumva caiacul,sau stii pe cineva care o face?
P.S Foarte frumoase pozele.Banuiesc ca si iesirea a fost la fel.