Cu burta de ...pamant...

Anul trecut ClubRV (rulote) a initiat o intrunire in delta la Murghiol( au fost 40 echipaje) printre care am ajuns si eu cu familia , Camparea a fost chiar pe malul SF Gheorghe aproape de un canal de unde plecau pescarii sau diversi cu fel de fel de barci,salupe etc. Intamplarea afost ca in acea perioada sa scada f, mult apa si am asistat la foarte multe impotmoliri ale ambarcatiunilor de tot felul . Ghinionul unui tip a fost sa ramana impotmolit chiar cand vroia sa faca proba "barci"(acesta fiind de vanzare...cam 10 000 euro am inteles) cu clientul in ea....deci 4h ore cel putin s-au chinuit si vanzatorul ci cumpatatorul sa o scoata de acolo .Un coleg rulotist la ajutat agatind-ul cu sufa de masina...s-a rupt(sufa)....abia o salupa cu un motor fara elice i-au putut scoate de acolo . Oricum cel care vroia sa o cumpere, nu a mai vrut nici o proba (a cumparat-o pe loc zicand ca daca avea ceva in atata timp se "bulea")la cat a fortat motorul timp de 4h..A doua zi propietarul salupei m-a lasat sa o vizitez...sus la timona avea aragaz ,frigider etc,in "bot" era dormitorul cu 4 paturi suprapuse,iar in spate "camera de zi" cu masa si canapele...era "misto"

Atașamente

• IMG_2397.jpg
    IMG_2397.jpg
    76.5 KB · Vizualizări: 61
  • IMG_2398.jpg
    IMG_2398.jpg
    78.3 KB · Vizualizări: 58
  • IMG_2395.jpg
    IMG_2395.jpg
    96.5 KB · Vizualizări: 59
Ultima editare:
acolo bagam si noi barcile in apa, pana anul trecut cand ne-am dat la apa direct din Mahmudia pentru ca si acum doi ani am pus Mc Gregor-ul pe burta acolo. Este foarte colmatata iesirea din acel portuletz la Murighiol.

Back
Sus