Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Este prima data cand am mers la Oasa.Lacul nu era plin la capacitate maxima, iar perimetrul lacului l-am facut doar cu caiacul.La baraj, cum mergi dinspre Sebes, drumul se bifurca, inainte spre manastire,iar in stanga treci barajul spre Obarsia Lotrului.Spre manastire drumul este neasfaltat, poti sa cobori caiacul pe lac,in dreptul manastirii, daca il duci in spate 50m.Dupa manastire ,am observat de pe lac, cateva drumuri care coboara in rampa din drumul principal, dar cel mai bun loc de lansare la apa l-am gasit pe drumul spre Obarsia Lotrului(asfaltat), imediat in dreapta dupa borna cu km 21.Am facut cateva poze succesive din drum pana la apaE foarte frumos si pare foarte linistit.
Se poate campa in apropierea apei? Exista vreun loc in apropiere poti poti sa abandonezi masina in siguranta cateva zile?
Este prima data cand am mers la Oasa.Lacul nu era plin la capacitate maxima, iar perimetrul lacului l-am facut doar cu caiacul.La baraj, cum mergi dinspre Sebes, drumul se bifurca, inainte spre manastire,iar in stanga treci barajul spre Obarsia Lotrului.Spre manastire drumul este neasfaltat, poti sa cobori caiacul pe lac,in dreptul manastirii, daca il duci in spate 50m.Dupa manastire ,am observat de pe lac, cateva drumuri care coboara in rampa din drumul principal, dar cel mai bun loc de lansare la apa l-am gasit pe drumul spre Obarsia Lotrului(asfaltat), imediat in dreapta dupa borna cu km 21.Am facut cateva poze succesive din drum pana la apa
In privinta camparii nu m-am interesat, dar sunt in zona cateva cabane, iar spatiu liber este din plin.
Foarte frumos!
Va mai recomand inca un lac de munte: Pecineagu, este incredibil de frumos, in penultimul golf din coada lacului este o poteca pe care se poate cobora pana aproape apa cu masina, este un loc de lansare foarte bun.
Pecineagu este un lac de baraj pe Dambovita, la peste 1000m altitudine. Accesul se face prin Culoarul Rucar - Bran, cum veniti dinspre Campulung faceti stanga dupa Rucar si mergeti in susul Dambovitei pana la baraj.