Cum sa faci curatenie intr-o tara, intr-o singura zi

Am ramas fara grai. Extraordinar. Oare ong/urile ecologice de la noi care toaca tot felul de fonduri europene (din care am inteles ca doar vreo 30% le revine efectiv) nu ar putea lua exemplul celor din Estonia si sa facem si noi ceva asemanator pt. Ro.
Lipan

Intradevar e tare chestia asta, oare si ai nostrii s-ar implica in asa ceva?
Am sa folosesc si eu clipul pe un blog, sa vedem ce zic romanii.

Am reusit sa ma inscriu si eu si o sa incep sa informez cati mai multi oameni despre acest proiect care sper sa fie la fel de reusit ca si cel al Estoniei.Cred ca toti cei care citim acest forum ar trebui sa le stam alaturi

Pai eu m-am dus in hotmail unde am adresa mea de mail si am bagat voluntar@letdoitromania.ro si am scris un mesaj unde am pus si adresa acestei pagini de pe bracaholic. Am verificat si nu mi s-a intors mesajul, dupa vreo 14 ore.

Site-ul lor nu prea merge pe partea de inscrieri asa ca le-am trimis mail si ... m-au acceptat :rock:
Oricum m-a inscrisesem inca din toamna insa se pare ca abia acum incep sa isi formeze retelele locale.

Ziua de curatenie este planificata a fi 18.09.2010.
Atasat aveti ghidul LDIR.
Rog eventualele ONGuri/persoane fizice/institutii etc etc din zona Constantei doritoare sa se implice sa ma contacteze.

Atașamente

Rog barcaholicii constanteni sa tina aproape. Zilele de cartare in judetul de la malul marii sunt (momentan) planificate pt 22-23 mai - vezi si
http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/

Cum insa weekendul ala pica fix de rusalii o sa incercam sa "mutam" data. Partea sudica a litoralului (Eforie - Vama Veche) + interiorul Dobrogei este cat de cat acoperit insa avem nevoie de oameni pt cartarea in partea de nord a judetului (Eforie - limita Tulcea) + interiorul Dobrogei inspre Cernavoda.

Inscrieri aici: http://www.letsdoitromania.ro/implica-te/

In paralel cu actiunea LDIR o sa se faca si o actiune de curatare subacvatica. Orice sprijin este folositor.

Back
Sus