Salut si mult respect tuturor celor care inteleg ce inseamna evadarea chiar si pentru o zi, pe o apa sau pe malul acesteia. Am avut sansa sa achizitionez la un pret mai mult simbolic doua caiace din fibra aduse de niste francezi,ce aveau intentia sa deschida la noi un club de caiac sau asa ceva.Sunt cam subrede pe la imbinari si as dori sa le repar.Cum ar fi mai bine? Sa le invelesc efectiv in rasina poliesterica sau sa le peticesc...Inca ceva.As putea sa modific un caiac de 2 persoane intr-unul singur? asta pentru un plus de spatiu pentru bagaje:corturi,ceaun saci cu diverse undite etc.
Si ar mai fi ceva: as putea mari flotabilitatea unui alt caiac prin anexarea unor flotoare,fiindca daca totul merge bine, as vrea sa fac o tura de 400 km cu fiica mea, pe Somes. Asta ca masura de siguranta!
Suntem novici asa ca daca vreti si puteti,ajutati-ne!
Multam fain,ca pe la bistrita.
Si ar mai fi ceva: as putea mari flotabilitatea unui alt caiac prin anexarea unor flotoare,fiindca daca totul merge bine, as vrea sa fac o tura de 400 km cu fiica mea, pe Somes. Asta ca masura de siguranta!
Suntem novici asa ca daca vreti si puteti,ajutati-ne!
Multam fain,ca pe la bistrita.