Cumpar elicie

Cumpar ELICE(exclus aluminiu sau ABS) cu 2 pale pentru motor de 5-8 HP.Tel.0769691890 sau MP

Ultima editare:
nu gasesti frate si in 2 pale.si astea in 2 pale au vibratie mare si levy are dreptate prima data ai scris elicie si oricum nimeni nu are elica in 2 pale

Ai dreptate,nu gasesc pe la noi.O sa incerc sa aduc una de afara(Stainless Steel Propellers, Boat Props, Marine Accessories | Hill Marine).
Evident ca Levy are dreptate fapt pentru care am si modificat textul initial.Raspunsul meu incepe cu Ms(=merci)deci nu am comentat nimic.Am scris ca preferam sa imi spuna ca are o elice pentru ca ma intereseaza mai mult,am pus anuntul si verificam din 30 in 30 de min si cand am vazut ca a raspuns cineva ma asteptam sa fie o veste buna.

In continuare doresc sa cumpar elice din otel cu doua pale pentru un motor de 5-8HP.Vad ca elicie nu are nimeni........

Exact!Sau macar ceva apropiat....
Am gasit ceva dar numai in State.Am pe cineva care se ocupa cu "adusul" de acolo si astept raspunsul firmei de acolo.Sper sa fie de acord sa o trimita.....
Daca nu ma insel tu ai vrut sa faci un mud motor...imi poti spune ceva legat de constructie etc?
Merci

Pintail mud motor - YouTube oficial nu am vrut neoficial chiar am sa-mi construiesc unul la anu,in rest ce sa iti zic traiasca youtubu am invatat multe de pe net ,in principiu e foate simplu nu trebuiesc angrenaje pe pinion sau altele avantajul este ca mergi in apa de 5 cm fata de cacaturile de outboarduri cum am si eu care nu fac fata pe apa mica si omori impeler etc calezi motorul si alte nebunii.toata problema e de elice care este una speciala si nu gasesti in romanica .sunt 2 tipuri de mud motor long tail si short tail care asta e cu fulie si curea trapezoidala .dar parca long tailul e mai bun pe de o parte in functie pe unde te dai cu barca dar pt delta recomand short tail.Mud Buddy No Water Needed - YouTubePintail mud motor - YouTube

129$-pretul in SUA......230$ adusa aici!Chiar nu stiu ce sa fac!?!?Si dureaza 21-30 de zile pana ajunge.De banii astia cred ca trag la rame sezonul asta.Ma gandesc sa fac rost de o elice sh in 3 pale de la un motor de 5-6 HP si apoi in functie de rezultat sa fac comanda pt.elice dedicata...

Nu merge nici daca ai avea o elice moaca. Este un alt mediu, de densitate mai mare decat apa. De aici rezulta alta teorie de proiectare, alte materiale si alta tehnica de executie. Nu-i bai daca sunt scumpe, asa sta si fauna/flora mai linistita pana scad preturile b-).

vincentiu adevar graiesti da nimeni nu intelege.elicele de mud au cu totul alta constructie si forma fata de astea de outboard doar sa faci la o firma specializata dar tot nu iese ca alea americane pt ca alea sunt intai din ceara dupa aia si imbraca in emulsii de portelan etc deci in ro nu se prea poate face la aceeasi calitate ca in sua caci nu e tehnica aici deci marca banu.

Daca te ajuta ca model....am gasit asa ceva ! .... Si ioo "cochetez" cu ideea construirii unui "mud motor" si iata ce am gasit in beci...

Atașamente

• IMG_5339.jpg
    IMG_5339.jpg
    72 KB · Vizualizări: 25
  • IMG_5340.jpg
    IMG_5340.jpg
    71.2 KB · Vizualizări: 24
Ultima editare:
da e pe aproape da aia e de apa ,dar daca mai fac sapaturi garantez ca gasesc proiectul si am un nene care e cu capu si s-ar putea sa i se para o provocare prea mare pt a nu se baga la asa ceva.ala e in stare sa proiecteze si sa sudeze si un c---t adeca si un shit.

PENTRU RADU308.
mai omule da esti chiar neserios,asteptam macar un telefon de la tine,ti-am dat piese ca antre colegi cu 3 lei ca vai doamne esti pasionat si alea alea si tu esti cu tzeapa.bravo mai nene tineo tot asa. aviz amatorilor.
si nu am dat pe PM pt ca nu meriti,sa stie tot romanu.

Back
Sus