cumpar rasina poliesterica

ma iertati dar , acolo la " 6milioane 10kg" este o greseala la numarul de zerouri

Este mai mult decit o simpla gresala .... este pretul pentru 40 kg. de poliesterica la Policolor (a se citi topicul "Vind rasina").

Personal cred ca purjulius incurca poliesterica cu epoxidica dar numai el ne poate scoate din ceata!

Sa auzim numai de bine!

Deci este o rasina poliesterica italieneasca de la firma Concordia cu specificatii D4 super pentru lipiri structurale dar pana maine u stiu daca are caracteristici pentru impregnat rasina. Pretul e corect aprox 12 euro pe kil plus tva.

"Rompolimer" Voluntari/Bucuresti-tel 021/3140539
2,5E-rasina poliesterica,intaritor [se foloseste 2/100] 4,5E , fibra=2,5E.[ Trebuie sa te duci cu bidon de acasa,cel de muraturi e bun ],sau poti ruga un bucurestean sa cumpere pentru tine [vand orice cantitate] si apoi s-o trimita prin posta.
Nu incerc sa fac reclama,dar mi se pare cel mai bun pret de la noi.

Ultima editare:
multumesc ! am gasit local 1,5 mil 10 l , rompolimerul ca si policolorul deocamdata nu mai au ........!am terminat si reparatia !

daca aveti nevoie ma puteti contacta pentru rasina si fibra de mai multe grosimi ,si tesuta si stratimat

Salut,

Deci tot ceea ce s-a discutat despre rasina poliesterica a "prins" bine pina la urma.
Acum ca sa terminat reparatia si inteleg ca au ramas ceva materiale as fi interesat
de 3 - 5 metri de tesatura - se poate ceva informatii (greutate, latime) ?

Sa auzim numai de bine!

Back
Sus