D4 fericite pe raul Mures

Salutare tuturor,

cam de cand a inceput sezonul pentru iubitorii apei - cei care plutesc pe ea, nu cei care vor sa se ude intrand in ea - am asteptat o zi ca cea de miercuri (13.05.2009). Ziua a fost ca toate zilele de miercuri de pana acum, doar ca a avut cateva exceptii: vreme buna si... vant! In consecinta, dupa munca, impreuna cu "Senior" Gigi, am luat-o catre Mures cu barcutzele noastre.
Nu pot sa va spun decat ca, vantul a fost intr-atat de puternic incat sa te lase sa iti exersezi abilitatile de "navigator" in orice moment, dar, totusi, destul de bland incat sa ierte greselile unui incepator ca mine.
Asadar, am avut o dupa masa excelenta, cu barca facand spume, soarele batand blandutz pe fata si cu "pletele" in vant - momente care te fac sa iti doresti asemenea actiuni cat mai des...

Niste poze puteti vedea mai jos

Sanatate

Atașamente

• DSC00920.jpg
    DSC00920.jpg
    55.4 KB · Vizualizări: 65
  • DSC00923.jpg
    DSC00923.jpg
    56.6 KB · Vizualizări: 59
  • DSC00930.jpg
    DSC00930.jpg
    56.3 KB · Vizualizări: 65
  • DSC00931.jpg
    DSC00931.jpg
    58.9 KB · Vizualizări: 57
este frumos atat cat este!

Tare mult mi-ar placea sa stau aproape de o mare sau de un ocean, oricum, aproape de o intindere mare de apa. Dar, sa nu fiu invidios pe cei care chiar stau pe langa ape mari... ma bucur ca avem macar Muresul aproape de noi, altii probabil ca nu au nici atata. Am incercat sa fac o poza artistica, sa imi fie mai usor a crede ca e chiar frumos si Muresul

Atașamente

• DSC00939.jpg
    DSC00939.jpg
    64.5 KB · Vizualizări: 40

Back
Sus