Omul intelept vara isi ia sanie si iarna isi ia barca. La primavara se scumpesc, acum se ieftinesc barcile, mai ales in Germania si tarile nordice!
mi-ai dat tema pentru acasa

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Omul intelept vara isi ia sanie si iarna isi ia barca. La primavara se scumpesc, acum se ieftinesc barcile, mai ales in Germania si tarile nordice!
In definitiv au mai facut-o si altii, chiar cu barci mai mari. Asta din poza a fost construita in apartament si lansata din balcon, dupa care a facut circumterra in solitar (mai multi nu incapeau in ea)
http://parusa.narod.ru/bib/papers/gvozdev/kpt00472_1.jpg
Vant bun
In definitiv au mai facut-o si altii, chiar cu barci mai mari. Asta din poza a fost construita in apartament si lansata din balcon, dupa care a facut circumterra in solitar (mai multi nu incapeau in ea)
http://parusa.narod.ru/bib/papers/gvozdev/kpt00472_1.jpg
Vant bun
Ce nebunie! Toată stima pentru acest rus nebun! Iată că nu ai nevoie de un milion şi ditamai barcazul ca să pleci în lume.
pana la urma , tot camera de raba este viitorul...:skip:...trendul asta spre mini o sa faca sa moara orgoliul in cei cu scule brand...am sa iau legatura cu vali sa initiem ocolul pamantului in camera de u 650, sa putem lua si noi ceva bagaj...:happy-banana:
oricum, bravo lor!...intotdeauna vor fi oameni care sa incerce sa depaseasca limite...:noroc:
si apropo de rus, stiu si la noi astfel de pasionatzi, dar care n-au tentat circumtera....inca!
"Flota" de D4 de la Tg-Mures se dubleaza. Sunt doua unitati in constructie din care una a devenit tridimensionala astazi. Urmeaza cealalta. Speram ca in "cinstea zilei de 1 Mai sa raportam cu mandrie" lansarea la apa:banana:
Vant bun
Gigi
daca vrei sa te apuci de a ta, te pot ajuta aproape oricand, numai sa-mi spui cu doua-trei zile inainte, as fi bucuros sa ma apuc acum de un proiect propriu dar din pacate tre sa mai astept putin!:noroc:Salut. Daca e cineva prin Bucuresti care construieste o barcuta, sunt dispus sa dau o mana de ajutor pana ma apuc de a mea.
poate m-as pricepe si yoVaz ca te pricepi la botezuri, ai vreo idee?