D4

Ultima editare:
Ce nebunie! Toată stima pentru acest rus nebun! Iată că nu ai nevoie de un milion şi ditamai barcazul ca să pleci în lume.

Rusul asta e ceva ce mintea nu putea sa mai priceapa.

A facut inconjurul lumii cu vele de 3m2: pana si umbrela de la CocaCola are mai mult!

La 75 de ani a plecat pentru a treia oara sa inconjure pamantul cu barca!

Nu exista dovada mai buna ca daca vrei ceva cu adevarat atunci poti!
Cum spunea JR Ewing: if there is a will, there is a way!

E edificator pasajul unde Evgheni spune ca supravietuirea e modul de viata national al rusilor, in urma declaratiilor lui Putin ca peste 30 de milioane de rusi traiesc sub limita subzistentei. "Si de ce asta nu s-ar manifesta si pe ocean, atata vreme cat pe uscat conditiile sunt poate mai rele" continua el, de unde reiese ca macar de pe apa mai vezi si lumea, chiar daca traiesti in saracie, deci nu-ti trebuie multe ca sa fii cu adevarat fericit :).

pana la urma , tot camera de raba este viitorul...:skip:...trendul asta spre mini o sa faca sa moara orgoliul in cei cu scule brand...am sa iau legatura cu vali sa initiem ocolul pamantului in camera de u 650, sa putem lua si noi ceva bagaj...:happy-banana:
oricum, bravo lor!...intotdeauna vor fi oameni care sa incerce sa depaseasca limite...:noroc:

si apropo de rus, stiu si la noi astfel de pasionatzi, dar care n-au tentat circumtera....inca!

A plecat săracu' Theodoru de două ori. Prima dată nu a fost bună barca, a doua oara nu au avut bani.
Butuşină a plecat şi el într-o barcă de 5 m în lume. Nu a fost vina lui că a dat peste el un cargou.
Când mă gândesc la ce condiţii aveau pe vremea aceea.... Îmi amintesc o discuţie din una dintre cărţile lui Theodoru, referitoare la Hai-Hui2:
Turc curios: Sonar?
Theodoru: NU!
Turc curios: Autopilot?
Turc curios: Radar?
Turc impresionat: Columb!

Asa e Ibi, eu cel mai fericit am fost cand m-am dat cu miniaturi facute de mine pe vremuri, in cele mai eterogene moduri :). Nu spun ca e bine sa se zgarceasca omul, dar mai bine sa-i lasam pe altii sa se dea cu barci costisitoare, caci pentru un om cu adevarat pasionat tot o barcuta mica si care inspira intimitate si incredere e cea mai potrivita (vezi Moby Dick sau Excalibur). Cred totusi ca daca m-as gandi la o barca mare si scumpa, ar fi potrivita daca as sta cu ai mei timp indelungat pe ea, sau as amortiza-o din inchiriere sau charter. Oricum, doar pt mine singur as prefera tot o barca mica.

"Flota" de D4 de la Tg-Mures se dubleaza. Sunt doua unitati in constructie din care una a devenit tridimensionala astazi. Urmeaza cealalta. Speram ca in "cinstea zilei de 1 Mai sa raportam cu mandrie" lansarea la apa:banana:

Vant bun
Gigi

Din ce placaj este facuta, de unde l-a cumparat meseriasul care lucreaza la ea?
Sa va tina Dumnezeu obiceiul!
Lipan68

Ma inclin!!!

Ahoy!!

Felicitari *1000:ole:

Ma inclin!!! Nu vad un mod mai bun de recuperare decat vantul in vele:noroc:

Astept cu interes alte aventuri!!

P.S Ramona, ne bagam si noi sa facem un D4?:banana:

Vant prielnic in tot ce intreprindeti!

Salut. Daca e cineva prin Bucuresti care construieste o barcuta, sunt dispus sa dau o mana de ajutor pana ma apuc de a mea.

Salut. Daca e cineva prin Bucuresti care construieste o barcuta, sunt dispus sa dau o mana de ajutor pana ma apuc de a mea.
daca vrei sa te apuci de a ta, te pot ajuta aproape oricand, numai sa-mi spui cu doua-trei zile inainte, as fi bucuros sa ma apuc acum de un proiect propriu dar din pacate tre sa mai astept putin!:noroc:

:noroc: sa fie intr-un ceas bun!:D
va invidiez putin pt mica voastra flota , la noi aici nu se prea invrednicesc baietii!:(

:noroc: arata a mare bucurie!:D ce-ar fi s-o botezi ,cred ca merita un nume ,frumos pictat in prova!:D:noroc:

Daca-mi permiteti sa ma bag si eu in seama, avand in vedere ca e a 4-a D4 facuta la voi la Mures, poate ar merge "D4 ori la Mures", sau ceva similar :) (cum era la TV de 3 ori fumeie :D).

Facem concurs de botez. Cine cistiga se serveste cu o bere din frigider. Judecatorul este Jozsi. Iata propunerea mea:

Jovial

ca in Jozsial.

Vaz ca te pricepi la botezuri, ai vreo idee?
poate m-as pricepe si yo :D dar nashul "Bateau Veena" este Vali (respect nashule) si inca n-am apucat sa-i dau berea cuvenita!:D
sunt deja doua propuneri frumoase si n-am sa intervin ;oricare dintre ele ar iesi ar fi dragutz si deja ar da multa personalitate barcutei (ca in cazul dragutzei mele :p )!

sugestie (joke) :alege cel mai scurt nume :)) =))

Stai linistit Sorin ca bere nu mai beau de pe vremea cand ma dadeam cu motoru' si sugeam zilnic pishatu' numit bere fara alcool, adica un fel de sex fara femeie :p. Las' ca ne gasim noi sa te cinstesc cu un red-bull de butuc de la Galati-sat, sau un trascau pescaresc de o sa-ti zbarnaie urechile :). Ma mai gandesc la nume, poate ar merge D4X plus ceva, deocamdata n-am inspiratie :o.

Back
Sus