Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu si Raduc ne dam pe IOR - Titan in data de 5 August 2009. Cine mai vine?
Hello,
am incercat si eu dar apa este super-jegoasa.Pe langa IOR ,Herastarul este parfum....
Cat costa ora pe Herastrau? Echipamentul e bun?
Hello,
am incercat si eu dar apa este super-jegoasa.Pe langa IOR ,Herastarul este parfum....
Eu m-am dat pe Herastrau, da' aia au sit-on-top-uri si eu le detest, ca ma simt ca pe un taur furios pe ele.
Pe IOR am inceput sa ma dau prima data cu caiacul - cei drept cu al meu si imi place mult lacul. E drept ca cateodata e jegos, da' eu ma dau cu barca nu fac baie.
In Herastrau eu stiu un singur loc de inchiriat caiace (cred ca singurul) , intri in parc pe la intrarea sos Nordului la a 3 terasa pe parte stanga (la vreo 50m de restaurantul Isoleta ) au 2 sit on top-uri unu rosu de o persoana si celalalt de 2 persoane atat . De pret am intrebat ieri cand am fost sa ma dau cu un D4 si am trecut pe acolo este 20 ron/ora.:sail:
cu putin noroc la anu' se vor putea inchiria veliere si barcute pe lacul Chitila sau chiar locuri de "parcare"!Ar fi super misto daca ar inchiria veliere si ar face si initiere, asa mai a la locul de munca.
propietarul baltii este statul ,administrarea ei se face prin "apele romane" ,asta e un lucru bun fiindca fostii concesionari erau niste pistolari de doi lei ,cu care nu vrei sa ai de'aface!Am vorbit cu Razvan, cel care are Debarcaderul de pe lacul IOR.
El a facut ANEFS-ul, lucreaza in Ministerul Sportului si si-a facut un club (Asociatie - ONG - cum am si eu).
Mi-a spus ca exista o lege dupa care cluburile cu profil nautic pot folosi gratis luciul apei.
El are autorizatia de functionare de la arhitectul urbanist al Primariei de sector si nici nu a vorbit cu primarul, nici cu cei de la ape.
I-am vorbit de proiectul tau si a zis ca trebuie sa vorbesti cu proprietarul baltii si sa iti faci o Asociatie.
Daca ai intrebari pentru el poti sa mi le spui mie sau sa va pun in legatura daca vrei.
Daca ai nevoie de ajutor necalificat (la inceput) la constructia barcilor spune-mi si te ajut, in masura timpului.
Ma gandesc ca totusi s-ar putea sa fie o diferenta intre un club nautic si o activitate nautica lucrativa, dar daca amicul Razvan de la IOR se descurca, inseamna ca merge treaba. Daca aflam despre ce lege e vorba, si e asa cum a spus Razvan, adica sa poti folosi gratis luciul de apa, ar fi excelent pentru cei cu initiativa.
Singura problema ramane concurenta cu cocardeii cu ski-jet-uri si troace motorizate, care ar fi in stare sa se urce pe tine cu kkturile lor, si cred ca daca gunoaie din-astea afla ca se pot juca asa cum vor pe baltile noastre, s-ar putea sa nu mai fie loc de facut vreun cuibar de barcagii cuminti, ca vor invada cacanarii locurile bune de debarcader. E posibil insa sa nu le dea voie cu motorizate pe lacurile mici, fiindca ar fi ultimele oaze de liniste in vacarmul citadin din Bucuresti.
Apropo, lacul IOR este lacul Titan? Ce spunea colegul despre apa murdara, cred ca e vorba de eutrofizarea care apare cateodata la cresterea temperaturii apei, scazand continutul de oxigen si accelerandu-se procesele anaerobe bentonice, iar apa miroase urat si are o culoare verde intens din cauza inmultirii algelor microscopice. Daca de asta e vorba, nu-i nici o problema, apa isi revine la scaderea temperaturii, e vorba de ciclul ei de transformare pe perioada sezonului cald.
propietarul baltii este statul ,administrarea ei se face prin "apele romane" ,asta e un lucru bun fiindca fostii concesionari erau niste pistolari de doi lei ,cu care nu vrei sa ai de'aface!
ce spui tu acolo e un lucru foarte interesant si imbucurator si ar trebui sa discutam chestiunea mai pe larg la "impretenirea" care va sa fie saptamana viitoare (asa sper sa se intample) cu ocazia lansarii "Bateau Veena" ca velier !:noroc: poate reusim sa ne sincronizam cat mai multi, i-l asteptam si pe Eol sa fie cu noi!
stabilim detaliile zilele urmatoare!:noroc: